Eyv. , N9 cakması![]()
Kimi gittiği yeri mutlu eder, (''Kimi terkettiği yeri...''Furkan'ın L920 yi terk ettiği mağazanın çalışanlarının duygusu)Eee ne demiş Oscar Wilde
Kimi gittiği yeri mutlu eder, Kimi terkettiği yeri...

Kimi gittiği yeri mutlu eder, (''Kimi terkettiği yeri...''Furkan'ın L920 yi terk ettiği mağazanın çalışanlarının duygusu)![]()

:
Bende vardım tek gider mi la o gittik 2 köylü furkan telefonu gördü diyo ki bu maket açılmıyor.Meğersem tuş kilidini açmamış daha doğru açamamış bende açamadım 2 köylü araştırmaya gitti cihazı bozup geldik.![]()
d
d: Furkan cahilmiisn olm insan tus kilidinide acamaz yahu.Gözler akmıstır sümük değil anladınsenAma çok fena ya biz çıkmayınca adamlar yerde sürükledilerfatih nasıl yerlere yazıyor abi vurma diye ağladı sümüğü çeşme gibi akıyordu
![]()

Gözler akmıstır sümük değil anladınsen![]()

:d
d: Furkan cahilmiisn olm insan tus kilidinide acamaz yahu.
bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.
:d
d: Furkan cahilmiisn olm insan tus kilidinide acamaz yahu.
bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.Allah allah bak tus kilidini acamıyorum yıldızla hemen içini açardım
Sanki sen olsan açacaktın hayatımızda öyle bişey görmedik ki furkan ilk gördüğünde pompalı sandı.bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.
- - - Eklendi - - -
Sanki sen olsan açacaktın hayatımızda öyle bişey görmedik ki furkan ilk gördüğünde pompalı sandı.bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.

Allah allah bak tus kilidini acamıyorum yıldızla hemen içini açardım![]()
bı tanede kız yokki surda

Aynen bize öyle düşünüp yanımızda takım çantası götürünce adam kovaladı.

Havale mod on olsaydı cok rahat kurtulurdunuz :P