Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

somurtukk

somurtukk

Üye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Bu ne la :kop2: korktum :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
- "Öyle alçak bir kapıdır ki açlık; geçilmesi zorunlu
oldu mu, insan ne kadar büyükse o kadar eğilmek
zorunda kalır."

Victor Hugo

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Eee ne demiş Oscar Wilde

Kimi gittiği yeri mutlu eder, Kimi terkettiği yeri...
Kimi gittiği yeri mutlu eder, (''Kimi terkettiği yeri...''Furkan'ın L920 yi terk ettiği mağazanın çalışanlarının duygusu):D:D:D

somurtukk

somurtukk

Üye

bu bnm askımm :)

Black-killing

Black-killing

Üye

Kimi gittiği yeri mutlu eder, (''Kimi terkettiği yeri...''Furkan'ın L920 yi terk ettiği mağazanın çalışanlarının duygusu):D:D:D

Bende vardım tek gider mi la o gittik 2 köylü furkan telefonu gördü diyo ki bu maket açılmıyor.Meğersem tuş kilidini açmamış daha doğru açamamış bende açamadım 2 köylü araştırmaya gitti cihazı bozup geldik. :D

Burak Altun

Burak Altun

Üye

Bende vardım tek gider mi la o gittik 2 köylü furkan telefonu gördü diyo ki bu maket açılmıyor.Meğersem tuş kilidini açmamış daha doğru açamamış bende açamadım 2 köylü araştırmaya gitti cihazı bozup geldik. :D
::d:d:d:d: Furkan cahilmiisn olm insan tus kilidinide acamaz yahu.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama çok fena ya biz çıkmayınca adamlar yerde sürüklediler :ehe fatih nasıl yerlere yazıyor abi vurma diye ağladı sümüğü çeşme gibi akıyordu :ehe

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Black-killing

Black-killing

Üye

Sanki sen olsan açacaktın hayatımızda öyle bişey görmedik ki furkan ilk gördüğünde pompalı sandı. :D bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.

- - - Eklendi - - -

Sanki sen olsan açacaktın hayatımızda öyle bişey görmedik ki furkan ilk gördüğünde pompalı sandı. :D bende aw50F düşün artık bu halde nasıl açmamızı bekliyorsun.

somurtukk

somurtukk

Üye

bı tanede kız yokki surda

Burak Altun

Burak Altun

Üye

- - - Eklendi - - -

Allah allah bak tus kilidini acamıyorum yıldızla hemen içini açardım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eyvah sinirlendi kaçın gücünü kontrol edemiyor :kac:

somurtukk

somurtukk

Üye
ben gidiom tmm mıııı hıhhhh

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok kötü oldu Burak bu site 3 Harley'i kaldırmaz. Hele başınızda benim gibi birisi varsa paket :ehe

Üst Alt