sayın baay smart :sirit: buyrun doktor bey :smartass:
MrCommanDTr Emekli Yönetici sLeepLe' Alıntı: Bakalım lumia920de gözüme güzel gözüküyo yurt dışından ondan da alabilirim n9un şekli yeter çok güzel telefon Genişletmek için tıkla ... 920 de candır abi ikisi de güzel cihaz hangisi aklına yatarsa onu al sonuçta az para değil
sLeepLe' Alıntı: Bakalım lumia920de gözüme güzel gözüküyo yurt dışından ondan da alabilirim n9un şekli yeter çok güzel telefon Genişletmek için tıkla ... 920 de candır abi ikisi de güzel cihaz hangisi aklına yatarsa onu al sonuçta az para değil
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la Genişletmek için tıkla ... aldım bunu paşa
MrCommanDTr' Alıntı: la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la Genişletmek için tıkla ... aldım bunu paşa
-efşan Üye .Doktor' Alıntı: Anafor abi üstad nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim. Şükürler olsun iyiyim. Sen nasılsın İnşallah?
.Doktor' Alıntı: Anafor abi üstad nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Kardeşim. Şükürler olsun iyiyim. Sen nasılsın İnşallah?
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la Genişletmek için tıkla ... taaabiiii
MrCommanDTr' Alıntı: la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la Genişletmek için tıkla ... taaabiiii
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: buyrun doktor bey Genişletmek için tıkla ... şu smiley çok iyi ya tam senlik la Furkan bazen seni böyle hayal ediyorum paşa
Pondusss' Alıntı: buyrun doktor bey Genişletmek için tıkla ... şu smiley çok iyi ya tam senlik la Furkan bazen seni böyle hayal ediyorum paşa
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Şiirlere devam mı abii? Genişletmek için tıkla ... Yazmayı bıraktığım gün, nefes almayı bıraktığım gündür Paşam.
tinasoft' Alıntı: Şiirlere devam mı abii? Genişletmek için tıkla ... Yazmayı bıraktığım gün, nefes almayı bıraktığım gündür Paşam.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: aldım bunu paşa Genişletmek için tıkla ... al al belki bir gün nick değişirsin lazım olur
Pondusss' Alıntı: aldım bunu paşa Genişletmek için tıkla ... al al belki bir gün nick değişirsin lazım olur
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: taaabiiii Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Can general olmak üzere Genişletmek için tıkla ... Yardırıyorum az kaldı Paşam
.Doktor' Alıntı: taaabiiii Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Can general olmak üzere Genişletmek için tıkla ... Yardırıyorum az kaldı Paşam
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sınavdan sonra artık Genişletmek için tıkla ... Şu sınavı hayırlısı ile atlatmaya bak derim Bizim de tuzumuz kuru değil vallahi
Pondusss' Alıntı: sınavdan sonra artık Genişletmek için tıkla ... Şu sınavı hayırlısı ile atlatmaya bak derim Bizim de tuzumuz kuru değil vallahi
doctorrr Üye Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim. Şükürler olsun iyiyim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... düşüyorum kalkıyorum bee aabi...yalnız bu havalara hiç giremiyorum
Anafor.CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim. Şükürler olsun iyiyim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... düşüyorum kalkıyorum bee aabi...yalnız bu havalara hiç giremiyorum
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: şu smiley çok iyi ya tam senlik la Furkan bazen seni böyle hayal ediyorum paşa Genişletmek için tıkla ... öyleyim zaten bu smart bi harika dostum
MrCommanDTr' Alıntı: şu smiley çok iyi ya tam senlik la Furkan bazen seni böyle hayal ediyorum paşa Genişletmek için tıkla ... öyleyim zaten bu smart bi harika dostum
sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: 920 de candır abi ikisi de güzel cihaz hangisi aklına yatarsa onu al sonuçta az para değil Genişletmek için tıkla ... 920 yurt dışında ucuz öyle diyolar yani bakalım burda nasıl olcak
MrCommanDTr' Alıntı: 920 de candır abi ikisi de güzel cihaz hangisi aklına yatarsa onu al sonuçta az para değil Genişletmek için tıkla ... 920 yurt dışında ucuz öyle diyolar yani bakalım burda nasıl olcak
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Anlık yorum yapabiliyorum manasında Anlıyorumun evrim geçirmiş hali Genişletmek için tıkla ... iki kere evrim geçirmiş hemde
jackalmami' Alıntı: Anlık yorum yapabiliyorum manasında Anlıyorumun evrim geçirmiş hali Genişletmek için tıkla ... iki kere evrim geçirmiş hemde
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Yazmayı bıraktığım gün, nefes almayı bıraktığım gündür Paşam. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum hemen abim..
Anafor.CK' Alıntı: Yazmayı bıraktığım gün, nefes almayı bıraktığım gündür Paşam. Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum hemen abim..