Anlıkyorum : ?
MasteLaa Üye MrCommanDTr' Alıntı: aman sen dur ataklanma sen istesen de ceza alamazsın kardeşim bünyene ters Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: rahatsız etmek istemedim artı şarj da yok gibi bi şeydi. Genişletmek için tıkla ... Haklısın rahatsız etmek kötü olurdu Bir sonrakine artık
MrCommanDTr' Alıntı: aman sen dur ataklanma sen istesen de ceza alamazsın kardeşim bünyene ters Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: rahatsız etmek istemedim artı şarj da yok gibi bi şeydi. Genişletmek için tıkla ... Haklısın rahatsız etmek kötü olurdu Bir sonrakine artık
MrCommanDTr Emekli Yönetici sLeepLe' Alıntı: N9 almayı bende istedim ama symbiandan vazgeçemedim modlamak hoşuma gidiyo belki 2.telefon olarak alabilirim ama lumia düşünüyorum hangi bölüm? Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yaptım abi bu sene N9 al abi inan pişman olmazsın,symbianı modlamakdan daha fazlası var
sLeepLe' Alıntı: N9 almayı bende istedim ama symbiandan vazgeçemedim modlamak hoşuma gidiyo belki 2.telefon olarak alabilirim ama lumia düşünüyorum hangi bölüm? Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yaptım abi bu sene N9 al abi inan pişman olmazsın,symbianı modlamakdan daha fazlası var
MasteLaa Üye Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoş geldin
Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoş geldin
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Hocana ne biçim konusuyon loo Genişletmek için tıkla ... pardon .Doktor' Alıntı: naabünüz geençleeğ Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Hocana ne biçim konusuyon loo Genişletmek için tıkla ... pardon .Doktor' Alıntı: naabünüz geençleeğ Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayırlısı Kardeşim. Önemli olan derslerin tabi. Ben de seni özledim cidden. Genişletmek için tıkla ... Şiirlere devam mı abii?
Anafor.CK' Alıntı: Hayırlısı Kardeşim. Önemli olan derslerin tabi. Ben de seni özledim cidden. Genişletmek için tıkla ... Şiirlere devam mı abii?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: garip biri oldu Süleyman Genişletmek için tıkla ... garipden çok gaip gibi oldu Paşa
Pondusss' Alıntı: garip biri oldu Süleyman Genişletmek için tıkla ... garipden çok gaip gibi oldu Paşa
MrCommanDTr Emekli Yönetici Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim.
Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim.
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Haklısın rahatsız etmek kötü olurdu Bir sonrakine artık Genişletmek için tıkla ... sınavdan sonra artık
MasteLaa' Alıntı: Haklısın rahatsız etmek kötü olurdu Bir sonrakine artık Genişletmek için tıkla ... sınavdan sonra artık
sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yaptım abi bu sene N9 al abi inan pişman olmazsın,symbianı modlamakdan daha fazlası var Genişletmek için tıkla ... Bakalım lumia920de gözüme güzel gözüküyo yurt dışından ondan da alabilirim n9un şekli yeter çok güzel telefon
MrCommanDTr' Alıntı: Bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yaptım abi bu sene N9 al abi inan pişman olmazsın,symbianı modlamakdan daha fazlası var Genişletmek için tıkla ... Bakalım lumia920de gözüme güzel gözüküyo yurt dışından ondan da alabilirim n9un şekli yeter çok güzel telefon
-efşan Üye Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm.
Furkan Emekli' Alıntı: << | Herkese Cümleten SelamünAleyküm Dostlar | >> Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm.
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: sayın baay smart Genişletmek için tıkla ... la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la
.Doktor' Alıntı: sayın baay smart Genişletmek için tıkla ... la bak ben onu unuttuydum he bir ay ban yiyince getti tabi Smart Person Furkan SPF güzel oldu ya la