Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
nextman abi seni her ne kadar tanımasam da afiyet olsun bol şalgamlı acılı kokoreçler yi

- - - Eklendi - - -

Ne var la özelde :) hiç mi truva, shrek izlemedin :ehe

- - - Eklendi - - -

Buyursunlar ihtiYAR

:sarıl: :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Eyvallah moruk.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
nabarsınız muhabbete devam :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
nextman abi seni her ne kadar tanımasam da afiyet olsun bol şalgamlı acılı kokoreçler yi

- - - Eklendi - - -

Sorun yok adın behzat olsun yeter kardeşim sende Anıl gibisin tabi ben bu karakteri çok seviyorum.Adam gibi adam:oke:

jackalmami

jackalmami

Üye
:nono: ben öpülürken ağzımı açmam. Mazallah döneriz falan olmaz yani :ehe :sarıl:

• Beğen
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

Sorun yok adın behzat olsun yeter kardeşim sende Anıl gibisin tabi ben bu karakteri çok seviyorum.Adam gibi adam:oke:

Emre Deniz 18 Yaşındayım izmirliyim istanbulda oturuyorum bmw 520 i sahibiyim boksörüm elektro gitar çalıyorum ibanez rg şimdilik bu kadar :D

- - - Eklendi - - -

kısacası ısmım behzat değil :D

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Emre Deniz 18 Yaşındayım izmirliyim istanbulda oturuyorum bmw 520 i sahibiyim boksörüm elektro gitar çalıyorum ibanez rg şimdilik bu kadar :D

- - - Eklendi - - -

kısacası ısmım behzat değil :D

Emreyi mi kullanıyorsun Denizi mi :zong: :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
polis abi elini ayağını öpeyim şaka yaptım abi nolur beni banlama

:naughty: ama uyuzz etti beni napıyım faceden sarıl bana diyo sarılıyoz burda töbe ya xd

- - - Eklendi - - -

la hep senin yüzünden :D

Olsun ben yinede hatırlatayım burdaki sohbetiniz sonradan çöpe atılmıyor .Kalıyor biliyorsunuz değilmi ?

CABBAR

CABBAR

Üye
polis abi elini ayağını öpeyim şaka yaptım abi nolur beni banlama

:naughty: ama uyuzz etti beni napıyım faceden sarıl bana diyo sarılıyoz burda töbe ya xd

- - - Eklendi - - -

la hep senin yüzünden :D

Türk polisinden kaçmazdı zaten :)

• Beğen
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Emreyi mi kullanıyorsun Denizi mi :zong: :ehe

banane işte söylemiyom :(

- - - Eklendi - - -

Olsun ben yinede hatırlatayım burdaki sohbetiniz sonradan çöpe atılmıyor .Kalıyor biliyorsunuz değilmi ?

ben onu düzeltirim şimdi tm sorun yok. kusura bakma bu arada abi sen kokoreçini yesene artık ya :) :)

- - - Eklendi - - -

:nono: ben öpülürken ağzımı açmam. Mazallah döneriz falan olmaz yani :ehe :sarıl:

yazdım bunu dur sen dur :D

Üst Alt