Yengeniz bu mesajı okudukduktan sonraaldı eline haberiniz olsun
Yengeeeeee
tehdit etti bak 3 hayranı var 
Valla ben indirdim çatır çatır mis gibi hd kalitesinde izliyorum. şimdi de Tron Efsanesini indiriyorum, Death Note'u bitirdimSen şu izlediğin çizgi dizilerle ilgili birkaç yorum yapsana çok güzel diyeceğin var mı ? Tavsiye edeceğin var mı ? Avatar son hava bükücüyü indirdim görüntü kalitesi iyi değil diye izlemiyorum

Valla ben indirdim çatır çatır mis gibi hd kalitesinde izliyorum. şimdi de Tron Efsanesini indiriyorum, Death Note'u bitirdim![]()
Geber pislik torbası![]()
Yani Death Note'u tavsiye ederim sana müthiş birşeySen şu izlediğin çizgi dizilerle ilgili birkaç yorum yapsana çok güzel diyeceğin var mı ? Tavsiye edeceğin var mı ? Avatar son hava bükücüyü indirdim görüntü kalitesi iyi değil diye izlemiyorum

İnsan azmanı iğrenç yaratık seni![]()
![]()

Yani Death Note'u tavsiye ederim sana müthiş birşey![]()
Yani Death Note'u tavsiye ederim sana müthiş birşey![]()
Sana yazamam zaten. Zaaaaaa![]()

İndir de ilk bölümden sonra bırakayım deme sakın ilerideki bölümlerde hep aynı gitmiyorŞimdi bakıyorum ilk bölüme indireceğim

İndir de ilk bölümden sonra bırakayım deme sakın ilerideki bölümlerde hep aynı gitmiyor![]()
internet yavaş biraz sabaha izlerim artık
demin How i met your mother'i izliyordum foruma daldım bıraktımAras satış yaptı hacıaras nerdesin sen ya![]()

aras nerdesin sen ya![]()
Sana yazamam zaten. Zaaaaaa![]()
selamun aleyküm millet![]()

Aras satış yaptı hacı![]()