Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Çekirdek mi dedin la geberik. Bizim ortamımızın vazgeçilmezleri kola+çekirdek. Her gün :ehe
Yani günde nerden baksan 1.5 litre kola ve 1 paket çekirdek, benim adıma kesin :)

:oha: ulan hergün yeme her yerinde sivilce çıkar loo.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Koladan uzak durun derim göbek yapar:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Furkan sen ne ara geldin bea. Hoş geldin :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Çekirdek mi dedin la geberik. Bizim ortamımızın vazgeçilmezleri kola+çekirdek. Her gün :ehe
Yani günde nerden baksan 1.5 litre kola ve 1 paket çekirdek, benim adıma kesin :)
Kola-çiğdem vazgeçilmezdir :D

doctorrr

doctorrr

Üye
abiler ben kola içmem çekirdek arasıra alkol kullanmam ama şu durumda kullanmanın eşiğindeyim diyebilirim sigara yook oda yook ama ona karşı bi' sempatimde yok neyse aras aaabiiciiim senin ortamlar beni aşar aylık harcamam 100 kağıtı geçmiyor öyle diyim sana :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben valla hiç kilo alamıyorum. istesem de istemesem de. 2 ay bol yiyip, bol yattım. Yine alamadım :) Almakta istemiyorum. Metabolizmamın hızına kimse yetişemez :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
abiler ben kola içmem çekirdek arasıra alkol kullanmam ama şu durumda kullanmanın eşiğindeyim diyebilirim sigara yook oda yook ama ona karşı bi' sempatimde yok neyse aras aaabiiciiim senin ortamlar beni aşar aylık harcamam 100 kağıtı geçmiyor öyle diyim sana :D

sana :tl: diyenmi oldu aslanım :zzz:

- - - Eklendi - - -

sana :tl: diyenmi oldu aslanım :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben valla hiç kilo alamıyorum. istesem de istemesem de. 2 ay bol yiyip, bol yattım. Yine alamadım :) Almakta istemiyorum. Metabolizmamın hızına kimse yetişemez :ehe

Bende senin yaşındayken öyledim ama sonrası için çok kötü süt için süt :D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
codblackops2

codblackops2

Üye
yunus bencede hiç bulaşma onlara :ehe

kola arasıra içerim o da eskilerin tabiriyle sarı kola,modernlerin tabiriyle fanta içerim :ehe
çekirdeğe bayılırımmm :)

içki ve sigara mı...alnıma silah dayasalar kullanmam :sahan:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Samimi söylüyorum siz işi anakuzusu olayına getirmeyin süt içmenin faydasınımı sayalım şimdi

Üst Alt