Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
muhammet taner nasılsınız güzel kardeşler :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Aras abi beni jazz bara götür :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Eski Muhammed'i çağırırım bak Ömer kafamı bozma :zzz: :)
:sahan: :sahan: Murat abiyi özledim somuru:

jackalmami

jackalmami

Üye
Sen nasılsın Arası ?

doctorrr

doctorrr

Üye

la netcen cazzda cuzzda :D adam akıllı cluba götürem seni summer garden'a gittin mi?
bilmiyorum orayı hem ben hiç gitmedim çünkü giremedim yaş tutmuyor daha 17 diyim hem girmekte istemem be abi biliyosun yani :D onun yerine daha soft ortamlar bul bana :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben hayatımda 2 kere gittim öyle yerlere. Birisi Bakırköy'deki bol apaçi akımlı Tiger. Diğeri de Aksaray'da bi pavyon. Birinde öylesine görmek için, diğerinde de zorla girdim. Heç işim olmaz :hih:

doctorrr

doctorrr

Üye
:oha:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İyi Sohbetler gençler ve genç kalanlar :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
x-scarface

x-scarface

Üye

bilmiyorum orayı hem ben hiç gitmedim çünkü giremedim yaş tutmuyor daha 17 diyim hem girmekte istemem be abi biliyosun yani :D onun yerine daha soft ortamlar bul bana :D

güzel kardeşim soft ortam bilmem ki ben :hmmm gel parkta çekirdek çitleyek o zaman :naughty:

jackalmami

jackalmami

Üye
:smdance:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ben hayatımda 2 kere gittim öyle yerlere. Birisi Bakırköy'deki bol apaçi akımlı Tiger. Diğeri de Aksaray'da bi pavyon. Birinde öylesine görmek için, diğerinde de zorla girdim. Heç işim olmaz :hih:
Helal sana babuşş :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Çekirdek mi dedin la geberik. Bizim ortamımızın vazgeçilmezleri kola+çekirdek. Her gün :ehe
Yani günde nerden baksan 1.5 litre kola ve 1 paket çekirdek, benim adıma kesin :)

codblackops2

codblackops2

Üye

Kendimimi tanıtayım :D adım sait genelde forumda takılırım başkaa bişey gelmiyor aklıma yarışmacılara başarılar:ehe

tamam bilgi alındı :ehe

sait abi tanıştıgma memnun oldum bende ömer diyeceğimde adımı çoktan öğrenmişsin :)

Üst Alt