Selamün aleyküm beyler ve beygiri yüksekler :pro: O nasıl selam öyle :nono::)
Nextman Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beygiri yüksekler Genişletmek için tıkla ... O nasıl selam öyle
jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beygiri yüksekler Genişletmek için tıkla ... O nasıl selam öyle
MasteLaa Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Abimmm seni özledim yahu nerelerdesin
Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Abimmm seni özledim yahu nerelerdesin
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: herkese selam olsun nasılsınız güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... tuttum bırakmam kardişim nabüüün bakem yarın büyük gün (türe back in town)
MasteLaa' Alıntı: herkese selam olsun nasılsınız güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... tuttum bırakmam kardişim nabüüün bakem yarın büyük gün (türe back in town)
Nextman Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: _xXx_ : 'Gececilere selam olsun' Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum vesselam Kardeşim
jackalmami' Alıntı: _xXx_ : 'Gececilere selam olsun' Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum vesselam Kardeşim
Nextman Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: abiler bi' yarım saat kadar kalın yaa Genişletmek için tıkla ... Ne olcakki ?
codblackops2 Üye bizim eski kadro kısmende olsa burda.yunus,fatih,muhammed,cengiz abi... Nabıyonuz nassınız
doctorrr Üye nextman' Alıntı: Ne olcakki ? Genişletmek için tıkla ... bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: bizim eski kadro kısmende olsa burda.yunus,fatih,muhammed,cengiz abi... Nabıyonuz nassınız Genişletmek için tıkla ... alpay türe onur abi tarık abi yoklar hala ha bide gökçen abi
nextman' Alıntı: Ne olcakki ? Genişletmek için tıkla ... bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: bizim eski kadro kısmende olsa burda.yunus,fatih,muhammed,cengiz abi... Nabıyonuz nassınız Genişletmek için tıkla ... alpay türe onur abi tarık abi yoklar hala ha bide gökçen abi
Nextman Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu Genişletmek için tıkla ... Sorun yok birazdan gökhan ile gökçende gelir Muhammed zaten burda
.Doktor' Alıntı: bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu Genişletmek için tıkla ... Sorun yok birazdan gökhan ile gökçende gelir Muhammed zaten burda
doctorrr Üye nextman' Alıntı: Sorun yok birazdan gökhan ile gökçende gelir Muhammed zaten burda Genişletmek için tıkla ... taaammam
nextman' Alıntı: Sorun yok birazdan gökhan ile gökçende gelir Muhammed zaten burda Genişletmek için tıkla ... taaammam
jackalmami Üye nextman' Alıntı: O nasıl selam öyle Genişletmek için tıkla ... Çekişi iyi olanlar anlamında abi Bi nevi övücü kelime. Hemde ortaya atılmış @MasteLaa. Çok şükür kardeşim seni sormalı? Hayırdır diyecektim ki yarın okul olmadığını hatırladım
nextman' Alıntı: O nasıl selam öyle Genişletmek için tıkla ... Çekişi iyi olanlar anlamında abi Bi nevi övücü kelime. Hemde ortaya atılmış @MasteLaa. Çok şükür kardeşim seni sormalı? Hayırdır diyecektim ki yarın okul olmadığını hatırladım
codblackops2 Üye .Doktor' Alıntı: bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu - - - Eklendi - - - alpay türe onur abi tarık abi yoklar hala ha bide gökçen abi Genişletmek için tıkla ... o yüzden kısmen dedim zaten
.Doktor' Alıntı: bişey yok kafayı uzatıp kaçıyorlar yahu - - - Eklendi - - - alpay türe onur abi tarık abi yoklar hala ha bide gökçen abi Genişletmek için tıkla ... o yüzden kısmen dedim zaten
MasteLaa Üye Vallahi bugün bir değişiklik yapıp girdim hadi hayırlısı Benim çıkmam gerek öpüyorum herkesi Ömerim sana da selamlar Tatlı rüyalar herkese
Vallahi bugün bir değişiklik yapıp girdim hadi hayırlısı Benim çıkmam gerek öpüyorum herkesi Ömerim sana da selamlar Tatlı rüyalar herkese
doctorrr Üye codblackops2' Alıntı: o yüzden kısmen dedim zaten Genişletmek için tıkla ... tamam anladık