Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
En yetkili ozan

jackalmami

jackalmami

Üye
link verecek durumda değilim ama forum yöneticilerinin arasında Ozan nickli olanını kolay bulabilirsin. Fakat şuan askerde. Ne kadar ilgilenebilir seninle muamma...

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Canı sıkkın olmayan insan mı var Behzat kardeş.İnsanlar doğuştan sıkkın zaten. Onca yaşanılan şey gülmeler,dostluklar sadece o sıkkınlığı maskeler.Özümüzde yalnız ve sıkkın olduğumuzu anlamak o kadar zor değil.Önce kendinizi güldürecek bir film veya bir aktivite bulun,ama yalnız olun her neyse işte, uzun süre gülün, güldükten sonra üzerinize bir yalnızlık,sıkıntı hali çökecektir.Evet artık küfür edebilirsiniz.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
benimle ilgilenicek kim var şu uyarıları kaldırabilcek yetki kimde var

- - - Eklendi - - -

Canı sıkkın olmayan insan mı var Behzat kardeş.İnsanlar doğuştan sıkkın zaten. Onca yaşanılan şey gülmeler,dostluklar sadece o sıkkınlığı maskeler.Özümüzde yalnız ve sıkkın olduğumuzu anlamak o kadar zor değil.Önce kendinizi güldürecek bir film veya bir aktivite bulun,ama yalnız olun her neyse işte, uzun süre gülün, güldükten sonra üzerinize bir yalnızlık,sıkıntı hali çökecektir.Evet artık küfür edebilirsiniz.

sıkınt(hüzün) benim adım zaten. beni tanıyanlara sor beni kaçkere gülerken kaçkere mutlu görmüşler ?

jackalmami

jackalmami

Üye
Adminlerin hepsinde var o yetki herhalde. Kafana göre seç birini...

jackalmami

jackalmami

Üye
İyice zor duruma düşürüyorsun sen de beni :zzz:
Bi yardımcı olalım dedik :kıskıs:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:pro:

jackalmami

jackalmami

Üye