greenmile
Üye
kuzeniiiiiiii.amin diyelim düşürdüm gibi bir tanesini kız sürekli değilde arada sık sık gözü geliyo bana doğru..
![]()
Yapış dudaklara abisi

kuzeniiiiiiii.amin diyelim düşürdüm gibi bir tanesini kız sürekli değilde arada sık sık gözü geliyo bana doğru..
![]()

Yapış dudaklara abisi![]()
oynarlarken yanlarından geçerken sürekli eli değiyor ve göz göze.. Sonra şöyle başka köşeye çekiliyorum oynayanlara bakacağım yanıma geliyo, yanımdan geçiyo, 
o kadar da dimedik yanioynarlarken yanlarından geçerken sürekli eli değiyor ve göz göze.. Sonra şöyle başka köşeye çekiliyorum oynayanlara bakacağım yanıma geliyo, yanımdan geçiyo,
![]()
ayarla birini mutlaka aferinSağol sen nasılsın, iş başındasın heraldeooo taner ağ nasılsın?![]()

Tanışalım Osman, ben Muhammed. Gencim güzelim yakışıklıyım. 3 in 1 terk![]()
yani kız terk
ayarla birini mutlaka aferin

Sağol sen nasılsın, iş başındasın heralde![]()
kızlar bol bolGani diyorsun yani, E bi icraat görelim o zaman sendenabi merhaba sizinle tanışabilir miyim diyemiyorum.... Sorun burada
- - - Eklendi - - -
ya ayakta durmaktan geberdim.kızlar bol bol

takılıp düşüyorum ve acıktımAleyküm selam Yunus, yeni gördüm. iyidir seni sormalı![]()

Gani diyorsun yani, E bi icraat görelim o zaman senden![]()
abi merhaba sizinle tanışabilir miyim diyemiyorum.... Sorun burada
- - - Eklendi - - -
ya ayakta durmaktan geberdim.kızlar bol bol

Noldu benim mesajımı şikayet ettin yoksa?
Karşılıklı oynamaya başlarsan iyi bir tanışma olur osmanımicraat var gibi de tanışma nasıl olacak ya? Onu merak ediyorum. Kes kes nereye kadar...

Noldu benim mesajımı şikayet ettin yoksa?
- - - Eklendi - - -
Neden diyemisin la utanma![]()

Karşılıklı oynamaya başlarsan iyi bir tanışma olur osmanım![]()

Eeee Osman, tanıştık mı şimdi
Yaş kaç falan filan bahset biraz ?
yaş 18 lise bitti. Ygs hazırlığı..
sen ?Öpebilirsin tabi kafana yattı mı söylediğimanlından öpebilir miyim?![]()