Nasıl yenildik la bugün :agla2:
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: O ateşe körükle gelmeyenin burada işi yok Genişletmek için tıkla ... çok iyi körük yaparım mami, körüklemekte üstüme yokk
jackalmami' Alıntı: O ateşe körükle gelmeyenin burada işi yok Genişletmek için tıkla ... çok iyi körük yaparım mami, körüklemekte üstüme yokk
jackalmami Üye Bir de muslera'dan iyimiş. Pehhh... - - - Eklendi - - - Tabii ki de öyle. Ben sadece mesaj yolluyorum belirli bi kesime
Bir de muslera'dan iyimiş. Pehhh... - - - Eklendi - - - Tabii ki de öyle. Ben sadece mesaj yolluyorum belirli bi kesime
jackalmami Üye Hani şu yediği ilk gol yüzünden real'le berabere kaldığı maçı mı diyorsun. Berabereydi o yahu
greenmile Üye Astrosman' Alıntı: Nasılsın murat abi? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim iyiyim,sen nasılsın?
Astrosman Üye greenmile' Alıntı: Eyvallah abim iyiyim,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... düğümüz vardı hala devam ediyor. Çok yoruldum abi.. Yeni işin hayırlı olsun - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... merhaba üstat tanışalım mı?
greenmile' Alıntı: Eyvallah abim iyiyim,sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... düğümüz vardı hala devam ediyor. Çok yoruldum abi.. Yeni işin hayırlı olsun - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... merhaba üstat tanışalım mı?
greenmile Üye Astrosman' Alıntı: düğümüz vardı hala devam ediyor. Çok yoruldum abi.. Yeni işin hayırlı olsun - - - Eklendi - - - merhaba üstat tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abim darısı başına Kimi evlendiriyosun bakayım
Astrosman' Alıntı: düğümüz vardı hala devam ediyor. Çok yoruldum abi.. Yeni işin hayırlı olsun - - - Eklendi - - - merhaba üstat tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abim darısı başına Kimi evlendiriyosun bakayım
Astrosman Üye greenmile' Alıntı: Teşekkür ederim abim darısı başına Kimi evlendiriyosun bakayım Genişletmek için tıkla ... kuzeniiiiiiii. amin diyelim düşürdüm gibi bir tanesini kız sürekli değilde arada sık sık gözü geliyo bana doğru..
greenmile' Alıntı: Teşekkür ederim abim darısı başına Kimi evlendiriyosun bakayım Genişletmek için tıkla ... kuzeniiiiiiii. amin diyelim düşürdüm gibi bir tanesini kız sürekli değilde arada sık sık gözü geliyo bana doğru..
Astrosman Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aleyküm selam osman Genişletmek için tıkla ... ooo taner ağ nasılsın?