Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
kalmam birşey ifade etmiyor nasılsa siz geyiğe devam edin iyi geceler

jackalmami

jackalmami

Üye
Son mesajı görmemiştim. Hayırlı geceler, başarılar :bye2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Burada bi yerde.

jackalmami

jackalmami

Üye
Sende başlamıştın ama o geyiğe. :(

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Aynen la :kop: benden de şüphe ediyorlar. Hatta bu forumda takılıyorum ya; " O ne öyle, Erkeklerle takılıyorsun" diye dalga geçiyorlar :ehe
Karı-kız peşinde koşmaktansa siz daha çok tatmin ediyorsunuz beni. Sohbet açısından yani :D
Anladım :hmmm en iyisi benide sarmıyo artık burda daha iyi :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Tabii ya... İnsan sohbet edince, özellikle geyiğe vurunca dertlerinden arınıyor.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Birazda istemek lazım tabi. yoksa ne yaparsan yap insan unutamıyor :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
Aynen. Ben mesela kendimi kandırarak unutturuyorum sohbet ederken. Bu yüzden de sürekli sohbet edip, geyiğe vurmak istiyorum. Başka türlü bitmez ki bu hayat ya :(

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Yapcak birşey yok hayat boş hacı. ama herşeyin bi zamanı da vardır...

jackalmami

jackalmami

Üye
Senin paylaşımların çok yararlıydı bu konuda. İnsanların ayda 2-3 kere okuması gerek o yazıları ...

- - - Eklendi - - -

Evet... Hemde çok boş. Fakat bizde hayatı boşlayınca, yanlış oluyor. İntikam kardeşim intikam. Hayattan bile intikamını almayı bileceksin...

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Herşeye rağmen ayakta durabiliyorsan ve yaşayabiliyorsan bu hayattan aldığın en soğuk intikamdır :ok2:

AHMED...

AHMED...

Üye
selamun aleykùm gececi arkadaşlar :) iyi sohbetler size

jackalmami

jackalmami

Üye
Aleyküm selam sağolasın :)

- - - Eklendi - - -

Herşeye rağmen ayakta durabiliyorsan ve yaşayabiliyorsan bu hayattan aldığın en soğuk intikamdır :ok2:

Bende bundan bahsediyordum işte. Ayakta kalmak... Ölümle burun buruna bile olsan gülebilmek...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Senin paylaşımların çok yararlıydı bu konuda. İnsanların ayda 2-3 kere okuması gerek o yazıları ...

- - - Eklendi - - -

Evet... Hemde çok boş. Fakat bizde hayatı boşlayınca, yanlış oluyor. İntikam kardeşim intikam. Hayattan bile intikamını almayı bileceksin...
Biz bu hayattan dersimizi aldık mami, sağolasın sende oku arada :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Helal sanaa :) ben daha çok gençler için uğraşıyorum hacı. iş işten geçmeden bazı şeyleri anlayabilsinler diye :ok2:

AHMED...

AHMED...

Üye
yaş kaç hacı :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Anlayan yine çıkmaz :D Çıkanda bir elin parmaklarını geçmez. O bile kar tabii...
Hadi kardeşim kendine iyi bak. Hayırlı geceler sana. Hattı sahibine vereyim artık :D
Bende internet paketi kalmamıştı da :ehe
:bye2:

AHMED...

AHMED...

Üye
iyi geceler kardeşim

Üst Alt