Ne görüyonuz la ? Kız meselesi mi :D
x-scarface Üye .Behzat Ç.' Alıntı: dünyanın sonu gelirse tabi Genişletmek için tıkla ... la o zamanda biz (yani tüm insanlar) keyifsiz oluruz yaw
.Behzat Ç.' Alıntı: dünyanın sonu gelirse tabi Genişletmek için tıkla ... la o zamanda biz (yani tüm insanlar) keyifsiz oluruz yaw
jackalmami Üye Ben de oğuzhan'la Aras'ın arasında diye şeyettiydim ki değilmiş. O zaman devam ettt...
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: la o zamanda biz (yani tüm insanlar) keyifsiz oluruz yaw Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: la o zamanda biz (yani tüm insanlar) keyifsiz oluruz yaw Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye Bak şimdi Emre ; Bir insana fazla değer verirsen gider. Vermezsen de gider. Yani insanlar gider. Çok uğraşma..
Bak şimdi Emre ; Bir insana fazla değer verirsen gider. Vermezsen de gider. Yani insanlar gider. Çok uğraşma..
Oğuzhan Üye jackalmami' Alıntı: Ben de oğuzhan'la Aras'ın arasında diye şeyettiydim ki değilmiş. O zaman devam ettt... Genişletmek için tıkla ... Noldu ben olayı kaçırdım
jackalmami' Alıntı: Ben de oğuzhan'la Aras'ın arasında diye şeyettiydim ki değilmiş. O zaman devam ettt... Genişletmek için tıkla ... Noldu ben olayı kaçırdım
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: yok yaw emrenin keyifli olduğu günü. Genişletmek için tıkla ... konu sayım 31 di ne güzel bugun konu actım 32 oldu çok mutsuzum :/ - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Bak şimdi Emre ; Bir insana fazla değer verirsen gider. Vermezsen de gider. Yani insanlar gider. Çok uğraşma.. Genişletmek için tıkla ... niye gidiyorlar abi ? Ya bırakıp gidiyorlar yada ölüp gidiyorlar
x-scarface' Alıntı: yok yaw emrenin keyifli olduğu günü. Genişletmek için tıkla ... konu sayım 31 di ne güzel bugun konu actım 32 oldu çok mutsuzum :/ - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Bak şimdi Emre ; Bir insana fazla değer verirsen gider. Vermezsen de gider. Yani insanlar gider. Çok uğraşma.. Genişletmek için tıkla ... niye gidiyorlar abi ? Ya bırakıp gidiyorlar yada ölüp gidiyorlar
x-scarface Üye dediğim gibi sev ama ölçülü sev ölüyorum bitiyorumlara girdiğin an sen kaybedersin ortak ona göre.
Oğuzhan Üye jackalmami' Alıntı: Hepimiz olayları kaçırmıyor muyuz zaten yeğen Genişletmek için tıkla ... Haklısın dayı
jackalmami' Alıntı: Hepimiz olayları kaçırmıyor muyuz zaten yeğen Genişletmek için tıkla ... Haklısın dayı
jackalmami Üye O yazının ana fikri ; hepimiz gidiciyiz. Gidene kadar da ne kadar sevebiliyorsan sev ve anı yaşa. Anılarla yaşama...
O yazının ana fikri ; hepimiz gidiciyiz. Gidene kadar da ne kadar sevebiliyorsan sev ve anı yaşa. Anılarla yaşama...
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: dediğim gibi sev ama ölçülü sev ölüyorum bitiyorumlara girdiğin an sen kaybedersin ortak ona göre. Genişletmek için tıkla ... nefes alamıyorum ki o zaman
x-scarface' Alıntı: dediğim gibi sev ama ölçülü sev ölüyorum bitiyorumlara girdiğin an sen kaybedersin ortak ona göre. Genişletmek için tıkla ... nefes alamıyorum ki o zaman
.Behzat Ç. Üye x-scarface' Alıntı: konunun bi tanesini sildir olsun bitsin Genişletmek için tıkla ... orası işin şakasıydı ortaam
x-scarface' Alıntı: konunun bi tanesini sildir olsun bitsin Genişletmek için tıkla ... orası işin şakasıydı ortaam
x-scarface Üye .Behzat Ç.' Alıntı: nefes alamıyorum ki o zaman Genişletmek için tıkla ... yav olum sen mantıklı düşünemiyorsun kaç yaşındasın ergen misin la yoksa
.Behzat Ç.' Alıntı: nefes alamıyorum ki o zaman Genişletmek için tıkla ... yav olum sen mantıklı düşünemiyorsun kaç yaşındasın ergen misin la yoksa