Sus ses çıkarma görecekler :)
codblackops2 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Olmadı bi atom bombası atar mutluluklar dileriz Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye Durun da bi espri yapayım ? ne dersiniz - - - Eklendi - - - Olay sandığın gibi değil bavulun gibi
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Sus ses çıkarma görecekler Genişletmek için tıkla ... Ateşin falan mı var vah yazıık
Furkan Emekli' Alıntı: Sus ses çıkarma görecekler Genişletmek için tıkla ... Ateşin falan mı var vah yazıık
codblackops2 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Durun da bi espri yapayım ? ne dersiniz - - - Eklendi - - - Olay sandığın gibi değil bavulun gibi Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli' Alıntı: Durun da bi espri yapayım ? ne dersiniz - - - Eklendi - - - Olay sandığın gibi değil bavulun gibi Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Durun da bi espri yapayım ? ne dersiniz - - - Eklendi - - - Olay sandığın gibi değil bavulun gibi Genişletmek için tıkla ... Seni görünce kulaklarım dolar ayaklarım euro ben mark
Furkan Emekli' Alıntı: Durun da bi espri yapayım ? ne dersiniz - - - Eklendi - - - Olay sandığın gibi değil bavulun gibi Genişletmek için tıkla ... Seni görünce kulaklarım dolar ayaklarım euro ben mark
Furkan Emekli Üye Adamın biri büfeye gitmiş Demiş ki : Bi tane sosisli ama ketçap mayonez olsun Büfe Sahibi : Mal ketçap mayonez olmaz ki
Adamın biri büfeye gitmiş Demiş ki : Bi tane sosisli ama ketçap mayonez olsun Büfe Sahibi : Mal ketçap mayonez olmaz ki
Kingmortall Üye codblackops2' Alıntı: o değişmez gerçek zaten benm dediğim 19u bitirdiğim için 19 yaşındamıyım yoksa 20den gün aldığım için 20 yaşındamıyım? Neyse benim beyin fatal error ,404 hatası vermeden Genişletmek için tıkla ... 19 yaşındasın arkadaş
codblackops2' Alıntı: o değişmez gerçek zaten benm dediğim 19u bitirdiğim için 19 yaşındamıyım yoksa 20den gün aldığım için 20 yaşındamıyım? Neyse benim beyin fatal error ,404 hatası vermeden Genişletmek için tıkla ... 19 yaşındasın arkadaş
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Adamın biri büfeye gitmiş Demiş ki : Bi tane sosisli ama ketçap mayonez olsun Büfe Sahibi : Mal ketçap mayonez olmaz ki Genişletmek için tıkla ... Tamam bu kadar yeter.
Furkan Emekli' Alıntı: Adamın biri büfeye gitmiş Demiş ki : Bi tane sosisli ama ketçap mayonez olsun Büfe Sahibi : Mal ketçap mayonez olmaz ki Genişletmek için tıkla ... Tamam bu kadar yeter.
Kingmortall Üye Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Kingmortall, jackalmami, Furkan Emekli, rabbace
Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Kingmortall, jackalmami, Furkan Emekli, rabbace
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Seni bile geçti Genişletmek için tıkla ... Benimle mi kıyasladın Ben kopya çekmem... kopya beni çeker
rabbace' Alıntı: Seni bile geçti Genişletmek için tıkla ... Benimle mi kıyasladın Ben kopya çekmem... kopya beni çeker
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Kingmortall, jackalmami, Furkan Emekli, rabbace Genişletmek için tıkla ... Yuh 11 misafir mı
Kingmortall' Alıntı: Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Kingmortall, jackalmami, Furkan Emekli, rabbace Genişletmek için tıkla ... Yuh 11 misafir mı