Ben o maç yüzünden katil bile olurum :)
Kingmortall Üye codblackops2' Alıntı: peki ama kabul etmiyorum Genişletmek için tıkla ... 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum
codblackops2' Alıntı: peki ama kabul etmiyorum Genişletmek için tıkla ... 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Kaçırmamaya çalışırım arkadaşlarım bırakırsa eğer Genişletmek için tıkla ... içimden geldi
jackalmami' Alıntı: Kaçırmamaya çalışırım arkadaşlarım bırakırsa eğer Genişletmek için tıkla ... içimden geldi
codblackops2 Üye Kingmortall' Alıntı: 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum Genişletmek için tıkla ... hah işte öyle ama 20 yaşının içine giriyorsun yani 20 yaşında oluyırsn
Kingmortall' Alıntı: 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum Genişletmek için tıkla ... hah işte öyle ama 20 yaşının içine giriyorsun yani 20 yaşında oluyırsn
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Fransız kaldım demek alınma anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla ... Arkasından siz takılın derse evet
jackalmami' Alıntı: Fransız kaldım demek alınma anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla ... Arkasından siz takılın derse evet
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum Genişletmek için tıkla ... Biz hallettik siz daha siz hala elizabeth diyesim geldi nedense - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Benim içimden genelde farklı şeyler çıkıyor. Bende mi bi gariplik var acaba Genişletmek için tıkla ... bu nasıl
Kingmortall' Alıntı: 19 oluyor 20 den gün almış bulunuyorum Genişletmek için tıkla ... Biz hallettik siz daha siz hala elizabeth diyesim geldi nedense - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Benim içimden genelde farklı şeyler çıkıyor. Bende mi bi gariplik var acaba Genişletmek için tıkla ... bu nasıl
Kingmortall Üye codblackops2' Alıntı: hah işte öyle ama 20 yaşının içine giriyorsun yani 20 yaşında oluyırsn Genişletmek için tıkla ... bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun
codblackops2' Alıntı: hah işte öyle ama 20 yaşının içine giriyorsun yani 20 yaşında oluyırsn Genişletmek için tıkla ... bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Belki soğuk algınlığı Genişletmek için tıkla ... Hasta mısın geçmiş olsun
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Biz hallettik siz daha siz hala elizabeth diyesim geldi nedense - - - Eklendi - - - bu nasıl Genişletmek için tıkla ... Çok kalın la o da
rabbace' Alıntı: Biz hallettik siz daha siz hala elizabeth diyesim geldi nedense - - - Eklendi - - - bu nasıl Genişletmek için tıkla ... Çok kalın la o da
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Olmadı bi atom bombası atar mutluluklar dileriz Genişletmek için tıkla ... Muhammedi bile çözdüm burada kime ne dedin anlamadım
Furkan Emekli' Alıntı: Olmadı bi atom bombası atar mutluluklar dileriz Genişletmek için tıkla ... Muhammedi bile çözdüm burada kime ne dedin anlamadım
jackalmami Üye Kingmortall' Alıntı: bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun Genişletmek için tıkla ... İşte mantıklı insan . İşte doğru insan. Ayakta alkışlıyorum (oturacak yer yok)
Kingmortall' Alıntı: bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun Genişletmek için tıkla ... İşte mantıklı insan . İşte doğru insan. Ayakta alkışlıyorum (oturacak yer yok)
codblackops2 Üye Kingmortall' Alıntı: bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun Genişletmek için tıkla ... o değişmez gerçek zaten benm dediğim 19u bitirdiğim için 19 yaşındamıyım yoksa 20den gün aldığım için 20 yaşındamıyım? Neyse benim beyin fatal error ,404 hatası vermeden
Kingmortall' Alıntı: bir sonraki doğum gününde 20 oluyosun 21 den gün alıyosun Genişletmek için tıkla ... o değişmez gerçek zaten benm dediğim 19u bitirdiğim için 19 yaşındamıyım yoksa 20den gün aldığım için 20 yaşındamıyım? Neyse benim beyin fatal error ,404 hatası vermeden