Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
şimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba :hmmm

Hem Çalışıp hem de lisans eğitimi alabilirsin Gökhan :) bi askere git gel de hele

ismail

ismail

Üye
şimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba :hmmm

Bilgim yok abi ama İnşAllah olunabiliyosa madem istiyosun olursun :oke:

jackalmami

jackalmami

Üye
bende kpss ye girmeyi düşünmeye başlamıştım ama 93'le açıkta kalanları, bu işin torpille yürüdüğünü duyduğum için kararsızım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
CABBAR

CABBAR

Üye
bende kpss ye girmeyi düşünmeye başlamıştım ama 93'le açıkta kalanları, bu işin torpille yürüdüğünü duyduğum için kararsızım.

Ben ortaöğretimden 90 aldım giremedim hoş iki tercih yapmıştım ama daha yüksek puan gerekiyormuş.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
lise mezunları, ygs den 270 alıp 2 yıllık pmyo kazanabillyorlar. Bizim zamanımızda 300 dü de düşürmüşler.

CABBAR

CABBAR

Üye

Yaa :)
Uzun demi sonuçta ben 2 gün bilemedin 3 günde bitip yeni denizlere aysunlara leylalara vs açılmalı derim :D

Git hele üni'ye ne aysun ne leyla ne kezban var gör Sen. Durduk yere günaha sokarlar insanı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu konuyu bi araştırayım askerden sonra devlete atarım kapağı çevik kuvvet hey yavrum :aha:

ismail

ismail

Üye
Git hele üni'ye ne aysun ne leyla ne kezban var gör Sen. Durduk yere günaha sokarlar insanı.

Allah korusun kardeşim :(
Konuşuyoz konuşmadına ama hi. Niyetim yok böyle işlere niyetimde caymam inşAllah

jackalmami

jackalmami

Üye
bazıları sırf o ortam için okuyorlar düşün yani :naughty: :D

Üst Alt