1STayTRue35
Üye
zaman dilmini ne kadar küçültürsen o kadar uzun gelir
- - - Eklendi - - -
604800 saniye bi hafta kısamı hala![]()

zaman dilmini ne kadar küçültürsen o kadar uzun gelir
- - - Eklendi - - -
604800 saniye bi hafta kısamı hala![]()

şimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba![]()
bi askere git gel de heleşimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba![]()

270 alıp mulakatlardan geçersen neden olmasın.

hacı kpss de torpil kol geziyor valla.bende kpss ye girmeyi düşünmeye başlamıştım ama 93'le açıkta kalanları, bu işin torpille yürüdüğünü duyduğum için kararsızım.
Hem Çalışıp hem de lisans eğitimi alabilirsin Gökhanbi askere git gel de hele
polislik sınavlarına giriyolarmış
zaman dilmini ne kadar küçültürsen o kadar uzun gelir![]()

bende kpss ye girmeyi düşünmeye başlamıştım ama 93'le açıkta kalanları, bu işin torpille yürüdüğünü duyduğum için kararsızım.
hacı açıl da fazla açılma valla boğulursun söyliim
Yaa
Uzun demi sonuçta ben 2 gün bilemedin 3 günde bitip yeni denizlere aysunlara leylalara vs açılmalı derim![]()

açık öğretim okusam acaba olabilirmiyim kipolislik sınavlarına giriyolarmış
tabii lise mezunuda girebiliyor kardeşim.Lise mezunu da girebiliyor sanırım Gökhan araştırmakta fayda var
Lise mezunu da girebiliyor sanırım Gökhan araştırmakta fayda var

Yaa
Uzun demi sonuçta ben 2 gün bilemedin 3 günde bitip yeni denizlere aysunlara leylalara vs açılmalı derim![]()
atın ölümü arpadan olsun yaa
hacı açıl da fazla açılma valla boğulursun söyliim![]()

vallaha mı bi çevik olabilirsem büyük hayalim![]()
sorma hacıGit hele üni'ye ne aysun ne leyla ne kezban var gör Sen. Durduk yere günaha sokarlar insanı.

Git hele üni'ye ne aysun ne leyla ne kezban var gör Sen. Durduk yere günaha sokarlar insanı.