Teşekkür efenim :) Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim :) yeni memleket?:hmmm
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim Genişletmek için tıkla ... yeni memleket?
İsmail' Alıntı: Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim Genişletmek için tıkla ... yeni memleket?
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tekrar selam gençler Genişletmek için tıkla ... A.selam hocam Tekrar nassın
CABBAR Üye nextman' Alıntı: tatlı tatlı sohbet edin yeter Genişletmek için tıkla ... Abi sohbet güzel olunca bizde yanlış olmaz
nextman' Alıntı: tatlı tatlı sohbet edin yeter Genişletmek için tıkla ... Abi sohbet güzel olunca bizde yanlış olmaz
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: yataşşşş diyen hemşire Genişletmek için tıkla ... fanteziye bakkk
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: yeni memleket? Genişletmek için tıkla ... Ankara hocam Akslilik olmazsa sınıfta kalıp üniyi bırakmaya karar vermezsem 5 sene burdayım artık
1STayTRue35' Alıntı: yeni memleket? Genişletmek için tıkla ... Ankara hocam Akslilik olmazsa sınıfta kalıp üniyi bırakmaya karar vermezsem 5 sene burdayım artık
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: bu saatte otobüste ne işin var. Fordçuluğu meslek mi edindin Genişletmek için tıkla ... Vuuu çok fenaaa
jackalmami' Alıntı: bu saatte otobüste ne işin var. Fordçuluğu meslek mi edindin Genişletmek için tıkla ... Vuuu çok fenaaa
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: A.selam hocam Tekrar nassın Genişletmek için tıkla ... eyvallah çok çok sağol.
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Var ya resimlerde falan daha çözemedim yaa Genişletmek için tıkla ... yaklaştın ama çözmüş sayıldın
rabbace' Alıntı: Var ya resimlerde falan daha çözemedim yaa Genişletmek için tıkla ... yaklaştın ama çözmüş sayıldın
anılbaran Üye çevreniz de 350-400 tl ye telefon alacak (cep telefonları genel de de olabilir) birileri varsa hemen bana yönlendirin
çevreniz de 350-400 tl ye telefon alacak (cep telefonları genel de de olabilir) birileri varsa hemen bana yönlendirin
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: tatlı tatlı sohbet edin yeter Genişletmek için tıkla ... abi sen nereden çıktın senin hakknda konuşuyoduk
nextman' Alıntı: tatlı tatlı sohbet edin yeter Genişletmek için tıkla ... abi sen nereden çıktın senin hakknda konuşuyoduk
ismail Üye jackalmami' Alıntı: bişeyler düşür iki de bir. İlgi çekersin Genişletmek için tıkla ... Yok ben vazgeçtim diğee otobüstekini aldatamam yani daha çok yeni
jackalmami' Alıntı: bişeyler düşür iki de bir. İlgi çekersin Genişletmek için tıkla ... Yok ben vazgeçtim diğee otobüstekini aldatamam yani daha çok yeni
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim Genişletmek için tıkla ... Kazasız git meslektas
İsmail' Alıntı: Teşekkür efenim Sabah 7:30 da yeni memleketimdeyim Genişletmek için tıkla ... Kazasız git meslektas
Kingmortall Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 7 misafir) Kingmortall, rabbace, anılbaran+, jackalmami
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: Ankara hocam Akslilik olmazsa sınıfta kalıp üniyi bırakmaya karar vermezsem 5 sene burdayım artık Genişletmek için tıkla ... hayırlısı bakalım kardeşim
İsmail' Alıntı: Ankara hocam Akslilik olmazsa sınıfta kalıp üniyi bırakmaya karar vermezsem 5 sene burdayım artık Genişletmek için tıkla ... hayırlısı bakalım kardeşim
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah çok çok sağol. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Vuuu çok fenaaa Genişletmek için tıkla ... Gaz yok
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah çok çok sağol. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Vuuu çok fenaaa Genişletmek için tıkla ... Gaz yok