aslında bana da şart şu mr.()
Kesin 3-5 bişey çıkarda hayırlısı...
TanerSanırım tamerdi (yanlışsa düzelt lütfen) vitamin eksikliğinden kaynaklı imiş Ağırdan almayın derim
olabilir yediğimize içtiğimize dikkat etmek lazım vitaminleri de iyi almak lazım
Tapatalk sağolsunAbi iyi geceler demiştin deminSen ciddi Pusu kuruyorsun gibi geliyor
.Pusu olmaz bizde direk kanas.Hedef yerde.4110 merkez 4120.

Tanerolabilir yediğimize içtiğimize dikkat etmek lazım vitaminleri de iyi almak lazım
![]()

Hayatımda daha hastahaneye gitmiş değilim. Patlamayı ne zaman yaşarım bilmiyorum![]()
sana bakacak olan doktor yandı hacıHayatımda daha hastahaneye gitmiş değilim. Patlamayı ne zaman yaşarım bilmiyorum![]()

Tanerolabilir yediğimize içtiğimize dikkat etmek lazım vitaminleri de iyi almak lazım
![]()
bende kansızlıkta var. Gözüm çok kararır. Bazen burnumda kanıyor.

adamlar temiz çalışıyor
Tapatalk sağolsun.Pusu olmaz bizde direk kanas.Hedef yerde.4110 merkez 4120.
![]()

Tapatalk sağolsun.Pusu olmaz bizde direk kanas.Hedef yerde.4110 merkez 4120.
![]()
abi senin isim neydiBel fıtığı ya da romatizma dan şüpheleniyorum. Hep bir ağızdan allah korusun der misiniz![]()

Bel fıtığı ya da romatizma dan şüpheleniyorum. Hep bir ağızdan allah korusun der misiniz![]()
sadece büyük harfleri ve sayıları gör bakalım ne anlam çıkacakUzun zamandır soracağım eğer özel değilse nick'inin anlamını söyleyebilir misin taner. Dilime dolanıyor "Bir sitey tere bulù" diye tekrarladığım oluyor bazen. Not:ciddiyim

hiç sorma be ismail. Yazın montla dolaştığım oluyor. Nasıl dalga geçiyorlar bir görsen![]()
![]()