Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
aleyküm selam 336

CABBAR

CABBAR

Üye
sen neler yapıyorsun Aykut görüşmeyeli bir yaramazlık yoktur inşallah

Abi yaz okulundan sonra internetim yoktu giremedim. Şimdi üni başlayınca internetim var giriyorum. Gececilere gelmezdim pek ama baktım Bu gece sohbet iyi daldım hemen. Hiçbir sorun yok gibi şimdilik abi. Eğer staj defterinin birkaç güne bitirmezsem dert tasa hepsi bende olacak

jackalmami

jackalmami

Üye
Ne maskesi :D bilerken yutardım.

anılbaran

anılbaran

Üye
imza da ki telefonu biriniz alsın :ağlarım:

jackalmami

jackalmami

Üye
Ne maskesi :D bilerek yutardım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi yaz okulundan sonra internetim yoktu giremedim. Şimdi üni başlayınca internetim var giriyorum. Gececilere gelmezdim pek ama baktım Bu gece sohbet iyi daldım hemen. Hiçbir sorun yok gibi şimdilik abi. Eğer staj defterinin birkaç güne bitirmezsem dert tasa hepsi bende olacak

Allah yardımcın olsun biter inşallah

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kingmortall

Kingmortall

Üye
polisler çoğaldı beyler olay var :polis::polis:

ismail

ismail

Üye
hg anıl :)
Nassılsın :)

CABBAR

CABBAR

Üye

Maske tak abim :)
Şaka bi yana baş ağrısı çok zor yaw insan innsanlıktan çıkıyo

Bende Sürekli ağrı olurdu gittim MR çektirdim beyin damarlarından birisi iltihaplı çıktı. Dikkat etmek gerek aman ha Ağırdan almayın

jackalmami

jackalmami

Üye
maskeyle işim olmaz. şafak sezer(söylemek istemiyorum) :ehe

Üst Alt