1STayTRue35
Üye
aleyküm selam

aleyküm selam

10 15 dakika içinde![]()

sıra bende Gökçen abi nassın eyi min?
sen neler yapıyorsun Aykut görüşmeyeli bir yaramazlık yoktur inşallah
baş ağrısı bende biraz yoğun mesai yapıyor. çok tebeşir tozu yuttuğumdan herhalde![]()

Gökhan maçı izlemedim ama Ordu bizi dağıtmış![]()
Eyvallah kardeşim çok şükür iyiyim. Sen nasılsın?

336aleyküm selam 336

Abi yaz okulundan sonra internetim yoktu giremedim. Şimdi üni başlayınca internetim var giriyorum. Gececilere gelmezdim pek ama baktım Bu gece sohbet iyi daldım hemen. Hiçbir sorun yok gibi şimdilik abi. Eğer staj defterinin birkaç güne bitirmezsem dert tasa hepsi bende olacak
Abi yaz okulundan sonra internetim yoktu giremedim. Şimdi üni başlayınca internetim var giriyorum. Gececilere gelmezdim pek ama baktım Bu gece sohbet iyi daldım hemen. Hiçbir sorun yok gibi şimdilik abi. Eğer staj defterinin birkaç güne bitirmezsem dert tasa hepsi bende olacak
Ne maskesibilerken yutardım.

sağlık olsun abi eski oyuncularımız attı dağıtmak falan değil de biraz kötü oynadık

Maske tak abim
Şaka bi yana baş ağrısı çok zor yaw insan innsanlıktan çıkıyo
sağlık olsun be kardeşim![]()