Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben her zaman gülüyorum zaten. Özellikle son zamanlarda. Hiç bir şeyi umursamamaya başladım. İyi mi kötü mü bilemem artık. Çok nadir yani hüzünlendiğim. Çok ağır konulara bile tepkisiz kalabiliyorum bu aralar. Kendime şaşırmıyor değilim aslında...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
17 yaşındayım ama yaşıma bakarak aldanma senin görmediğin kadar acıyı gördüm tattım ben
ona birşey demem eyvallah peki sen benim yaşadıklarımı biliyor musun da senin görmediğini gördüm diyorsun bana.

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
jackalmami

jackalmami

Üye
İyi geceler isa'm,yavrum . (Bu biraz bülent ersoy gibi oldu) :ehe

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ben her zaman gülüyorum zaten. Özellikle son zamanlarda. Hiç bir şeyi umursamamaya başladım. İyi mi kötü mü bilemem artık. Çok nadir yani hüzünlendiğim. Çok ağır konulara bile tepkisiz kalabiliyorum bu aralar. Kendime şaşırmıyor değilim aslında...
boşver kardeş en iyisini yapıyorsun aslında ben öyleyim alıştık artık ne yapalım.

- - - Eklendi - - -

mezunum ya ben abi unuttun mu yoksa gene :( neyse sınava çalışıyordum kpss. Bugün girdik hallettik inşallah. Daha çok görüşürüz ilerleyen günlerde Allahın izniyle. Şimdi çok yorgunum :( İyi geceler diliyorum hepinize. Hoş sohbetler :tebessüm:
sana da iyi geceler isa kardeş:)

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve ia.phlvn
jackalmami

jackalmami

Üye
Her alışkanlık bırakılamaz diye bir kaide yok. Gerçi elimde olan bir şey değil. Belki de aşırıya kaçtığı için bazı şeyler, çöküş yaşamamak için böyle olmak zorundayım...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Her alışkanlık bırakılamaz diye bir kaide yok. Gerçi elimde olan bir şey değil. Belki de aşırıya kaçtığı için bazı şeyler, çöküş yaşamamak için böyle olmak zorundayım...
muhakkak. yaşamak güzeldir, yaşamasını bilene.

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35 ve tguzel7
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Marabayın :blush:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
|-)

- - - Eklendi - - -

mrb hoşgeldin

jackalmami

jackalmami

Üye
Bende onu öğrenmeye çalışıyorum işte. Çoğu konuda da psikolojimi yönetmeyi başarıyorum. Biraz acayip gelebilir ama gerçekten kendi kendimi değişik hallere sokabiliyorum. Tamamen başarabilirsem bunu çok güzel olacak :eller:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
hoşbulduk. ben bayadır buradayim geceleri.:) ben de Taner.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
bende. bizim de başlıyor bu sabah kalkamam diye uyumucam :)

Üst Alt