1STayTRue35
Üye
az önce söylediklerini görmedin galiba
Benimde derdim var anlamında demedi. Herkesin var, bakın bi etrafınıza dedi. Afrika gibi mesela...

az önce söylediklerini görmedin galiba
Benimde derdim var anlamında demedi. Herkesin var, bakın bi etrafınıza dedi. Afrika gibi mesela...

ona birşey demem eyvallah peki sen benim yaşadıklarımı biliyor musun da senin görmediğini gördüm diyorsun bana.17 yaşındayım ama yaşıma bakarak aldanma senin görmediğin kadar acıyı gördüm tattım ben
öyle demek istemedim ben açık açık belirttim zaten
boşver kardeş en iyisini yapıyorsun aslında ben öyleyim alıştık artık ne yapalım.Ben her zaman gülüyorum zaten. Özellikle son zamanlarda. Hiç bir şeyi umursamamaya başladım. İyi mi kötü mü bilemem artık. Çok nadir yani hüzünlendiğim. Çok ağır konulara bile tepkisiz kalabiliyorum bu aralar. Kendime şaşırmıyor değilim aslında...
sana da iyi geceler isa kardeşmezunum ya ben abi unuttun mu yoksa geneneyse sınava çalışıyordum kpss. Bugün girdik hallettik inşallah. Daha çok görüşürüz ilerleyen günlerde Allahın izniyle. Şimdi çok yorgunum
İyi geceler diliyorum hepinize. Hoş sohbetler
![]()

muhakkak. yaşamak güzeldir, yaşamasını bilene.Her alışkanlık bırakılamaz diye bir kaide yok. Gerçi elimde olan bir şey değil. Belki de aşırıya kaçtığı için bazı şeyler, çöküş yaşamamak için böyle olmak zorundayım...
maraba dinazoftMarabayın![]()

Marabayın![]()

maraba dinazoft![]()

Dertliler kıraathanesine hoşgeldin. Derdin mi var? Gel o zaman![]()

yeni olsam söylerdim
Sen yenisin galiba
- - - Eklendi - - -
Yok paşam Allah'a şükür bi derdim felan![]()
neden sordunuz.
yeni olsam söylerdimneden sordunuz.

hoşbulduk. ben bayadır buradayim geceleri.ben de Taner.
malum okul var