Kamberin ne oldugunu bilmiyorum ama olmaz herhalde :kıskıs: :ehe
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Kamberin ne oldugunu bilmiyorum ama olmaz herhalde Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Anlat gokcen abi bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Benim pc'nin sesi bozuk
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: temel ile dursunun canları sıkılır çarşıya doğru gezmeye çıkarlar. Genişletmek için tıkla ... yandık
OttomaN TigeR' Alıntı: temel ile dursunun canları sıkılır çarşıya doğru gezmeye çıkarlar. Genişletmek için tıkla ... yandık
OttomaN TigeR Üye dükkan sahibi turiste birşey sorar temel ve dursun adamın turist olduğunu bilmiyor tabi
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: dükkan sahibi turiste birşey sorar temel ve dursun adamın turist olduğunu bilmiyor tabi Genişletmek için tıkla ... O kadar fıkra okudum neden bunu bılmıyorum acaba
OttomaN TigeR' Alıntı: dükkan sahibi turiste birşey sorar temel ve dursun adamın turist olduğunu bilmiyor tabi Genişletmek için tıkla ... O kadar fıkra okudum neden bunu bılmıyorum acaba
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: temel usulca adamın yanına sokulup hemşerim ha bu uşak sana ne sori demiş. Genişletmek için tıkla ... I'm sorry burdan mı çıkmış
OttomaN TigeR' Alıntı: temel usulca adamın yanına sokulup hemşerim ha bu uşak sana ne sori demiş. Genişletmek için tıkla ... I'm sorry burdan mı çıkmış
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: turist temele döner ve I'm sorry der temel ha tamam uşağım demiş çekilmiş kenara Genişletmek için tıkla ... Ne anlamışta tamam demiş
OttomaN TigeR' Alıntı: turist temele döner ve I'm sorry der temel ha tamam uşağım demiş çekilmiş kenara Genişletmek için tıkla ... Ne anlamışta tamam demiş
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Ne anlamışta tamam demiş Genişletmek için tıkla ... bomba geliyo