rus değil demi bu yabancılar abi :sır: hayır kardeşim uzak doğulular
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: rus değil demi bu yabancılar abi Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim uzak doğulular
jackalmami' Alıntı: rus değil demi bu yabancılar abi Genişletmek için tıkla ... hayır kardeşim uzak doğulular
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Ben 2saat yaziorm sen bana kstiliorum diosun ayip ayip Genişletmek için tıkla ... görüyorsun değil mi abi yazdığı sürenin lafını yapıyor
15097' Alıntı: Ben 2saat yaziorm sen bana kstiliorum diosun ayip ayip Genişletmek için tıkla ... görüyorsun değil mi abi yazdığı sürenin lafını yapıyor
15097 Üye tinasoft' Alıntı: Şükürler olsun iyyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayır kardeşim uzak doğulular Genişletmek için tıkla ... Sevindim
15097 Üye jackalmami' Alıntı: görüyorsun değil mi abi yazdığı sürenin lafını yapıyor Genişletmek için tıkla ... gokcen abiye yapmiyorum sana yapiyorum sana
jackalmami' Alıntı: görüyorsun değil mi abi yazdığı sürenin lafını yapıyor Genişletmek için tıkla ... gokcen abiye yapmiyorum sana yapiyorum sana
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: i'm sorry fıkrasını biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyoruz abi anlatta dinleyeliim
OttomaN TigeR' Alıntı: i'm sorry fıkrasını biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Bilmiyoruz abi anlatta dinleyeliim
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hayır kardeşim uzak doğulular Genişletmek için tıkla ... NE uzak doğu mu Hastayım onlara.. Çinli'ler hariç
OttomaN TigeR' Alıntı: hayır kardeşim uzak doğulular Genişletmek için tıkla ... NE uzak doğu mu Hastayım onlara.. Çinli'ler hariç
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: i'm sorry fıkrasını biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Hayir abi ama anlatirsan cok makbule gecer :
OttomaN TigeR' Alıntı: i'm sorry fıkrasını biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Hayir abi ama anlatirsan cok makbule gecer :
VKUCUKSAHİN Üye 15097' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Sen onu bunu bırak da geçen kalbini kırdım herhalde özür dilerim
15097' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Sen onu bunu bırak da geçen kalbini kırdım herhalde özür dilerim
jackalmami Üye 15097' Alıntı: gokcen abiye yapmiyorum sana yapiyorum sana Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp. Yazdığın mesajlar, açtığın konular senin değil bi kere Kamuya mal oluyormuş onlar haberin yok mu
15097' Alıntı: gokcen abiye yapmiyorum sana yapiyorum sana Genişletmek için tıkla ... Ayıp ayıp. Yazdığın mesajlar, açtığın konular senin değil bi kere Kamuya mal oluyormuş onlar haberin yok mu
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: gokcen abiye yapmiyorum sana yapiyorum sana Genişletmek için tıkla ... :d :d
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: ne uzak doğu mu hastayım onlara.. çinli'ler hariç Genişletmek için tıkla ... :d :d - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Uzak dogulu peki kadinda var mi gokcen abi Genişletmek için tıkla ... kambersiz düğün olur mu?
tinasoft' Alıntı: ne uzak doğu mu hastayım onlara.. çinli'ler hariç Genişletmek için tıkla ... :d :d - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Uzak dogulu peki kadinda var mi gokcen abi Genişletmek için tıkla ... kambersiz düğün olur mu?
15097 Üye jackalmami' Alıntı: Ayıp ayıp. Yazdığın mesajlar, açtığın konular senin değil bi kere Kamuya mal oluyormuş onlar haberin yok mu Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Ayıp ayıp. Yazdığın mesajlar, açtığın konular senin değil bi kere Kamuya mal oluyormuş onlar haberin yok mu Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: :d :d Genişletmek için tıkla ... abi anlatacan mı fıkrayı yoksa polis mi çağırıyım
OttomaN TigeR' Alıntı: :d :d Genişletmek için tıkla ... abi anlatacan mı fıkrayı yoksa polis mi çağırıyım
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: :d :d - - - Eklendi - - - kambersiz düğün olur mu? Genişletmek için tıkla ... Kamberin ne oldugunu bilmiyorum ama olmaz herhalde
OttomaN TigeR' Alıntı: :d :d - - - Eklendi - - - kambersiz düğün olur mu? Genişletmek için tıkla ... Kamberin ne oldugunu bilmiyorum ama olmaz herhalde