bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan :) Helal :)
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan Genişletmek için tıkla ... Helal
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ... güle güle abiciğim. sende adamın köküsün kökü
OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ... güle güle abiciğim. sende adamın köküsün kökü
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: tuttu bıraktı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi bu yani Genişletmek için tıkla ... Çok Pis Bırakırım
jackalmami' Alıntı: tuttu bıraktı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi bu yani Genişletmek için tıkla ... Çok Pis Bırakırım
BrainHacker Üye Jack-Sparrow' Alıntı: bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan Genişletmek için tıkla ... Kendini bruce lee mi sandın
Jack-Sparrow' Alıntı: bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan Genişletmek için tıkla ... Kendini bruce lee mi sandın
doctorrr Üye DreaMagiC' Alıntı: Beklendiğin yere gelmedin hala kardeşim de hala beklemedeyim... Genişletmek için tıkla ... unuttum bakıyorum benimde kafam bulanık kusruma bakma abi
DreaMagiC' Alıntı: Beklendiğin yere gelmedin hala kardeşim de hala beklemedeyim... Genişletmek için tıkla ... unuttum bakıyorum benimde kafam bulanık kusruma bakma abi
.Behzat Ç. Üye DreaMagiC' Alıntı: Helal Genişletmek için tıkla ... 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: saolasın abi. sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim mustafa bir yaramazlık yok. Fark ettin mi uzun zamandır Osman yok
viktoreznov' Alıntı: saolasın abi. sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim mustafa bir yaramazlık yok. Fark ettin mi uzun zamandır Osman yok
.Behzat Ç. Üye Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... fazla yapılı yani
Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... fazla yapılı yani
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: çok sağlam bi manita yaptım abi of of Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlı olsun
Jack-Sparrow' Alıntı: çok sağlam bi manita yaptım abi of of Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlı olsun
BreakerZote Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ...
BrainHacker Üye Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... Big show mu
Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... Big show mu
.Behzat Ç. Üye DreaMagiC' Alıntı: Hadi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah özele gel 2dk
OttomaN TigeR Üye DreaMagiC' Alıntı: Saol abim seninle bi ozelden konuşalım abim... Genişletmek için tıkla ... olur kardeşim ne demek ne zaman istersen.
DreaMagiC' Alıntı: Saol abim seninle bi ozelden konuşalım abim... Genişletmek için tıkla ... olur kardeşim ne demek ne zaman istersen.
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... Şişko mu senin kilon kaç ki ? Siklet farkı var nasıl karşısına çıkıyorsun kendi aranızda mı müsabaka şeklinde mı ?
Jack-Sparrow' Alıntı: 3gun sonra şişko biriyle ringe cıkcam tırsıyorum Genişletmek için tıkla ... Şişko mu senin kilon kaç ki ? Siklet farkı var nasıl karşısına çıkıyorsun kendi aranızda mı müsabaka şeklinde mı ?