Selam :hmmm A.s
.Behzat Ç. Üye tarık abi everlastın 2tane kumtorbasını patlattım dayanmıyor bunlar ya sağlam bişey önersene bana
jackalmami Üye bende her zaman ki gibiyim işte. iyi olmasamda iyi olmaya çalışıyorum. bazen çok iyi başardığım oluyor. yani öyle işte önemli değil gökçen abi. çok kişi olduğundan göze bile batmıyorsun
bende her zaman ki gibiyim işte. iyi olmasamda iyi olmaya çalışıyorum. bazen çok iyi başardığım oluyor. yani öyle işte önemli değil gökçen abi. çok kişi olduğundan göze bile batmıyorsun
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: aleyküm selam totti bıraktı Genişletmek için tıkla ... Bıraktı Derken ?
DreaMagiC Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tarık nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Saol abim seninle bi ozelden konuşalım abim...
OttomaN TigeR' Alıntı: Tarık nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Saol abim seninle bi ozelden konuşalım abim...
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Bıraktı Derken ? Genişletmek için tıkla ... tuttu bıraktı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi bu yani
BreakerZote' Alıntı: Bıraktı Derken ? Genişletmek için tıkla ... tuttu bıraktı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi bu yani
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: tarık abi everlastın 2tane kumtorbasını patlattım dayanmıyor bunlar ya sağlam bişey önersene bana Genişletmek için tıkla ... Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni
Jack-Sparrow' Alıntı: tarık abi everlastın 2tane kumtorbasını patlattım dayanmıyor bunlar ya sağlam bişey önersene bana Genişletmek için tıkla ... Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni
.Behzat Ç. Üye 15097' Alıntı: Tuh be gokcen abi canin sagolsun ne kusuru Genişletmek için tıkla ... 16 yaşındayım 7senedir kick boxla uğraşıyorum demin sormuştunya
15097' Alıntı: Tuh be gokcen abi canin sagolsun ne kusuru Genişletmek için tıkla ... 16 yaşındayım 7senedir kick boxla uğraşıyorum demin sormuştunya
.Behzat Ç. Üye DreaMagiC' Alıntı: Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni Genişletmek için tıkla ... çok sağlam bi manita yaptım abi of of
DreaMagiC' Alıntı: Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni Genişletmek için tıkla ... çok sağlam bi manita yaptım abi of of
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin inşallah başarılı olursunuz Genişletmek için tıkla ... saolasın abi. sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin inşallah başarılı olursunuz Genişletmek için tıkla ... saolasın abi. sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle
.Behzat Ç. Üye DreaMagiC' Alıntı: Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni Genişletmek için tıkla ... bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan
DreaMagiC' Alıntı: Adam döv en sağlamı o dur kardeşim ama hak edeni Genişletmek için tıkla ... bugun ringde 3kişi dövdüm darbe almadan
DreaMagiC Üye ynsemrekose' Alıntı: hiç valla tarık abi dönme bize sanki bi' yamuğumu gördün Genişletmek için tıkla ... Beklendiğin yere gelmedin hala kardeşim de hala beklemedeyim...
ynsemrekose' Alıntı: hiç valla tarık abi dönme bize sanki bi' yamuğumu gördün Genişletmek için tıkla ... Beklendiğin yere gelmedin hala kardeşim de hala beklemedeyim...
.Behzat Ç. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Maşallah Allah muhabbetimizi daim etsin. Harbi adamlarsınız bana müsade gençler selametle Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyi geceler