:kac: :ehe :korktum: :ehe
15097 Üye El-CD' Alıntı: Biri 3 biri 4 gunluk ban 4 eylul u bekleyin. Muhtesem 2 donus olacak. Genişletmek için tıkla ... 5 eylülde de wp8 tanıtılacak
El-CD' Alıntı: Biri 3 biri 4 gunluk ban 4 eylul u bekleyin. Muhtesem 2 donus olacak. Genişletmek için tıkla ... 5 eylülde de wp8 tanıtılacak
15097 Üye jackalmami' Alıntı: el-cd ekranlı arkadaş, ismini bağışlar mısın? - - - Eklendi - - - yaşı gençmiş daha Genişletmek için tıkla ... 29 yaş bencede yaşlı sayılmaz
jackalmami' Alıntı: el-cd ekranlı arkadaş, ismini bağışlar mısın? - - - Eklendi - - - yaşı gençmiş daha Genişletmek için tıkla ... 29 yaş bencede yaşlı sayılmaz
jackalmami Üye sen öğrendiğine göre diğerlerininde öğrenmesi gerekiyordu. Neden bana inanıyorlardı acaba? Ben mobilim bana bakma ki zaten biliyordum
sen öğrendiğine göre diğerlerininde öğrenmesi gerekiyordu. Neden bana inanıyorlardı acaba? Ben mobilim bana bakma ki zaten biliyordum
El-CD Üye jackalmami' Alıntı: sen öğrendiğine göre diğerlerininde öğrenmesi gerekiyordu. Neden bana inanıyorlardı acaba? Ben mobilim bana bakma ki zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Oyh cok komplex uykum geldi
jackalmami' Alıntı: sen öğrendiğine göre diğerlerininde öğrenmesi gerekiyordu. Neden bana inanıyorlardı acaba? Ben mobilim bana bakma ki zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Oyh cok komplex uykum geldi