Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
:allalla:

jackalmami

jackalmami

Üye
sizden tek istediğim; 3 kere tarık kardeşimizi iyi bilirdik demeniz. Başka hiç bir şey istemiyoruz. Bakın mahir ne güzel söyledi. Ne kaybedeceksiniz ki :bilmm

- - - Eklendi - - -

çok saçma geliyor farkındayım ama arkadaşım için bunu yapmak zorundayım. Yapmaz isek ne anlamı kalır ki arkadaşlığın

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Tarık kardeşimizi iyi bilirdik.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
S.a

jackalmami

jackalmami

Üye
başka bir gün sizde banlanırsınız ve birisinden herhangi bir şeyi vasiyet edebilirsiniz. Kendilerinin fantezisi bu yönde. Etme bulma dünyasında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum sizlere

jackalmami

jackalmami

Üye
3 kere söylemen gerekli isa. Ayrı ayrı mesajlarda atsan daha iyi olur :oke:

- - - Eklendi - - -

ey cemaati müslimin tarık kardeşimizi nasıl bilirdiniz?

jackalmami

jackalmami

Üye
onur okudun mu mesajlarımı. Ey ruh okuduysan 3 kere iyi bilirdik de :ah ah arkadaşlık ah ne hallere düştüm be

jackalmami

jackalmami

Üye
:off: onur, isa, ege ayıp ayıp. Hele sen isa... Bir kere söylemişsin neden arkasını getirmiyorsun. Demek ki bizde aynı duruma düşsek istediğimiz olmayacakmış. :off: söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum size.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
:off: onur, isa, ege ayıp ayıp. Hele sen isa... Bir kere söylemişsin neden arkasını getirmiyorsun. Demek ki bizde aynı duruma düşsek istediğimiz olmayacakmış. :off: söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum size.

:S Ne Olduki Şimdi ?

jackalmami

jackalmami

Üye
bak şimdi onur. Biliyor musun bilmiyorum ama tarık(dreamagic) sınırsız banlandı. Nedeni lse; benim şuan yaptığımın aynısını yapmasıydı. Bir yakın arkadaşı gittikten sonra ondan rica ederek 3 kişiden 3 er kere iyi bilirdik cevabı almasını istemiş. O da bunu yaparken banlandı ve benden aynı şeyi istedi. Yunus tan da istedi ve o da banlandı biraz önce. Anlayacağınız bende banlanmak üzereyim ama vasiyeti yerine getirmeden banlanmak istemiyorum. Sizler gibi arkadaşlarım olduğu sürece bunu da başarmam gerekir ama nedense kimse bana güvenmiyor. Yöneticiler görmeden 3 kere tarık kardeşimizi iyi bilirdik demeniz gerekli sadece. Sizin adınıza hiç bir sorun olmayacağına söz veriyorum.

15097

15097

Üye
:ah neden banladıysa artık :( :( :(

jackalmami

jackalmami

Üye
ey cemaati müslimin tarık kardeşimizi nasıl bilirdiniz?

- - - Eklendi - - -

yasakmış bu tür şeyler. Banlanan birisi için sevgi pıtırcıkları oluşturuluyormuş ve foruma nefret duyulmasını sağlıyormuş. Zart zurt işte

BreakerZote

BreakerZote

Üye
:oke: Tarık Kardeşimizi İyibilirdik Tahsilatı Affedilir İnşallah ....

15097

15097

Üye
Yasaksa sen neden yapıyorsun :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
3 kere söylemen gerekli onur. Kaç kere söylemeliyim daha

- - - Eklendi - - -

arkadaşım benden böyle bir rica da bulundu. Onu ret etmem gerektiğini mi söylüyorsun ege? Arkadaşım için canımı veririm ben canımı

BreakerZote

BreakerZote

Üye
3 5 Ne Fark Eder Önemli Olan Husus Mesaj İletilmiştir Bence

15097

15097

Üye
öyle bir şey demedim muhammed. :hih:

Üst Alt