Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
öyle gerekliymiş ben nerden biliyim. Cenaze merasimi gibi yapılması gerekiyormuş. Batıl inançlar işte bizene

- - - Eklendi - - -

o zaman yapman gerekeni biliyorsun ege :oke:

- - - Eklendi - - -

hani cenaze namazının ardından hoca; ey cemaati müslimin merhumu nasıl bilirdiniz diye soruyor ya. Ve cemaatte 3 kere bunu tekrarlıyor. Dinimize göre en az 3 kişinin kalpten şahitlik yapması gerekli. Bunlarda bu mantığı kullanıyor herhalde. Diğer forumlarda bu tür olayların yaşanmaması için uğur getiriyormuş. Normalde böyle şeylere inanmam hatta alet bile olmak istemem ama bazı şeyleri göz ardı etmeliyiz. Ki zaten hiç bir sakıncası yok. Sadece ego tatmin ediyoruz napalım işte

BreakerZote

BreakerZote

Üye
:hmmm Suskun Herkez

15097

15097

Üye
Batıl inançlara inanmam :oke:

jackalmami

jackalmami

Üye
ya siz gerçekten neden demediğinizi söyler misiniz? Neden veya kimden korkuyorsunuz anlamış değilim. Adam arkadaşımızdı bizim ve bunu yapmamız üzerimize farz(mecazi). Benim daha yakın arkadaşımdı ve bende bu pozisyonda olmayı her ne kadar zoruma gitse de kabul etmek durumunda kaldım. Tarık arkadaşınız değilse bile en azından ben arkadaşınızım. Yoksa değii miyim?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Muhammed Banlanmasına Üzüldüm Ama Böle Yaparak Bence Bişey Olmaz Toplanarak Yüksek Mertebedekilere Mesaj Atsak Daha Faydalı Olur Bence Yanılıyormuyum ?

jackalmami

jackalmami

Üye
bende inanmıyorum ama arkadışımızı mı kıralım yani? Bence, sadece bunun için hiç değmez. Yarın bir gün sahte bir hesapla karşımıza çıksa ne diyebiliriz ki? Sen nasılsa gitmiştin bizde seni tınlamadık diyebilir miyiz? gelmese bile, dönmese bile bu bizim bir görevimiz.

- - - Eklendi - - -

ama biz geri gelmesine çalışmıyoruz ki. O da istemiyor zaten. Bizden tek isteği bu kardeşimizin. inşaallah ta görmüyordur bu halinizi :nono:

15097

15097

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir)

anılbaran

anılbaran

Üye
kim banlandı ?

jackalmami

jackalmami

Üye
dreamagic banlandı anıl. Yukarıda ki yazıları okuyarak isteğimi yerine getirebilir misin?

jackalmami

jackalmami

Üye
sıra bende sizin sayenizde :( isteğimi yerine getirseniz şimdiye kurtulmuştum bu illetten

El-CD

El-CD

Üye
2 si de kendine ban atti yahu :zzz:

jackalmami

jackalmami

Üye
anlatmam tekrar. Sabahtan beri anlatıyorum. Elimde tüy bitti.

15097

15097

Üye
söylemistim digerinin kim oldugunu ama ogrenmek istemedin sanırım anıl :zzz:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
jackalmami

jackalmami

Üye
ee ege ne yapıyorsun? Gelin sana söylüyorum kızım sen anla misali herkese soruyorum. Ortam iyice gerildi biraz yumuşatalım.

El-CD

El-CD

Üye
Biri 3 biri 4 gunluk ban 4 eylul u bekleyin. Muhtesem 2 donus olacak. ;)

Üst Alt