Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
buraya yazman gerekli ama 3 kere iyi bildik diye. Vasiyetidir kendisinin

- - - Eklendi - - -

buraya yazman gerekli ama 3 kere iyi bilirdik diye. Vasiyetidir kendisinin

i

- - - Eklendi - - -

keşke göreydin kardeşim bunu. iyi bilen bir kişi bile yok seni :ağlarım:

iyi bilirdik. iyi bilirdik iyi bilirdik. 2. defa yazdım bak bunu çok severım tarık abiyi noldu bi anlat lütfen.

jackalmami

jackalmami

Üye
arkasına bakmadan çıktı herhalde :hmmm insan bi neden diye sorar :ah

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Selamün Aleyküm :cool

jackalmami

jackalmami

Üye
o da böyle birisi hakkında şahit topluyordu. Ve yönetim çok ağır şekilde cezalandırdı. şimdi bende onun izinden gidiyorum :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

aleyküm selam isa hoşgeldin. Sen tarık'ı nasıl bilirdin. Ey cemaati müslimin. 2 kişi lazım bana :ah

StunnerDead

StunnerDead

Üye
o da böyle birisi hakkında şahit topluyordu. Ve yönetim çok ağır şekilde cezalandırdı. şimdi bende onun izinden gidiyorum :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

aleyküm selam isa hoşgeldin. Sen tarık'ı nasıl bilirdin. Ey cemaati müslimin. 2 kişi lazım bana :ah

nasıl yani..

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

nasılı mı var mahir anlattım ya her şeyi. Bir yardımının dokunmasını istiyorsan bana yardımcı ol ;)

Xelord

Xelord

Üye
Son mesajlarda 3 şahiti 3 şehit diye okudum ya :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
selamun aleyküm selam :D :ağlarım: :hih: :vur :alkis :tebessüm: :oha: (h) :d: :ehe: :kop: :kop2: :good: :ok2: :bilmm

jackalmami

jackalmami

Üye
şöyle anlatayım

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan. Foruma yani katıldığımda sorunlarıma çözüm arayan ilk kişiydi :good:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
t9 a ekliyordum da :ehe

15097

15097

Üye
yunus emre banlandı :oha:

jackalmami

jackalmami

Üye
geçenlerde bir arkadaşımız banlandı ismi lazım değil. O, tarık tan benim şuan yaptığım şeyi istedi ve tarık'ı sırf bu yüzden banladılar. Benden de tarık aynı şeyi lstedi. Anlaşıldım mı? Acilen banlanmadan önce 2 kişiye iyi bilirdik diye 3 kere tekrarlatmam lazım yoksa kardeşimin vasiyetini yerine getirememiş olurum ve bu acıya dayanamam :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

3 kere iyi bilirdik diye tekrarla isa...

- - - Eklendi - - -

yunus mu banlandı? Görüyorsunuz değil mi ey cemaati müslimin sıra bana geliyor acele edin

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
niye banlanıyonuz ben şeyedemedim şimdi :allalla:

jackalmami

jackalmami

Üye
milet nereye gitti :ah beyler sizden zor bir şey mi istiyorum? Harbiden gitmek üzereyim, yanlıştır yaptığınız ona göre!!!

15097

15097

Üye
sıranın bize gelmesinden korkuyoruz muhammed :hih:

jackalmami

jackalmami

Üye
iyi bilirdik diyenlere birşey yapılmıyor merak etmeyin. Test edildi onaylandı

- - - Eklendi - - -

şuan istim üstünde olan benim ve bunu ben düşünmüyorken size ne oluyor? Gerçekten kırıcı oluyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

edit: islim

jackalmami

jackalmami

Üye
hadi isa... Hadi ege...hadi mehmet... 3 ünüzden 2 sinin bunu yapması gerekiyor. Aranızda anlaşacak mısınız ne yapacaksınız ama bunu yapmalısınız.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ne yapıyok dur başa sar bii :hmmm

Üst Alt