Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
aleyküm selam. Hayırdır isa girip girip çıkıyorsun. :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
şiveniz çok hoşuma gidiyor :d:

jackalmami

jackalmami

Üye
askerliği nerede,nasıl yaptın? Kasımda gidiyorum da tecrübe olsun diye bilgi topluyorum :ehe

BreakerZote

BreakerZote

Üye
şiveniz çok hoşuma gidiyor :d:

Alla Alla Bizde Şive Yokki Normal :S

- - - Eklendi - - -

askerliği nerede,nasıl yaptın? Kasımda gidiyorum da tecrübe olsun diye bilgi topluyorum :ehe

Ben Askerlik Yaptım Denilmez Antalya Ordu Evindeydim

- - - Eklendi - - -

Sizi kontrol ediyorum :D uyuyanları dövüyolarmış ya o şeyden yararlanacaktım bende :D Neyse saçma oldu bu :islik

- - - Eklendi - - -

Nasılsınız ? :D

İyiyiz Şkür Sen Nasılsın

jackalmami

jackalmami

Üye
saçmalamak güzeldir :zong: iyi diyelim iyi olalım be emmi sen nasılsın?

- - - Eklendi - - -

bir kaç tane zonguldaklı tanıyorum onlar çok komik konuşuyor. Ereğli li olmaları lazım :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Allaha şükür bende iyiyim. Biraz sizlerle kaynaşayım dedim :ehe Baktım da forumda sohbetlerden eksik kalmışım biraz :karisti:

BreakerZote

BreakerZote

Üye
saçmalamak güzeldir :zong: iyi diyelim iyi olalım be emmi sen nasılsın?

- - - Eklendi - - -

bir kaç tane zonguldaklı tanıyorum onlar çok komik konuşuyor. Ereğli li olmaları lazım :hmmm

Merkez Yada Ereğli Konuşmaz Geri Kalan İlçeleri Şivesel Konuşabilir Ama Yinede Nadir

- - - Eklendi - - -

Allaha şükür bende iyiyim. Biraz sizlerle kaynaşayım dedim :ehe Baktım da forumda sohbetlerden eksik kalmışım biraz :karisti:

Eski Popülerliğini Kaybetmiş Buralar Böle Değildi

jackalmami

jackalmami

Üye
mesela; mevlüt ustaa muhabbeti zonguldak'tan çıkma :ehe

- - - Eklendi - - -

ramazan'da iyiydi ama bitince durgunlaştı. Aslında okullarda kapalı ama. çoğu kişi köyde herhalde

- - - Eklendi - - -

ondan

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

Merkez Yada Ereğli Konuşmaz Geri Kalan İlçeleri Şivesel Konuşabilir Ama Yinede Nadir

- - - Eklendi - - -

Eski Popülerliğini Kaybetmiş Buralar Böle Değildi

Bende çok eski değilim fakat bunun farkındayım. Son günlerde tartışmalar arttı gibi. Durgunluk var biraz da...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ramazan'da iyiydi ama bitince durgunlaştı. Aslında okullarda kapalı ama. çoğu kişi köyde herhalde

- - - Eklendi - - -

ondan

KPSS ye çalışıyor hepsi ben biliyorum :d:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

- - - Eklendi - - -

:D Burda Türkiyenin Hiç Bir Yanında Duyulmamış Görülmemiş Şeyler Olabiliyor Garip Bir Memleket Emekli Ve Öğrenci Kitlesi Arasında Sıkışmış Gelişim Gösteremeyen Ne Oldugu Çözülemeyen Denizi Olan Pislikten Girilemeyen Bir Memleket Burası

jackalmami

jackalmami

Üye
banlananlarda bir hayli çoğaldı. Benim banım perşembe kalktı mesela. Banlanınca, ister istemez soğumalar meydana gelebilir, normaldir.

- - - Eklendi - - -

aslında yöneticiler de biraz abarttı diye düşünüyorum :hmmm belki de forum için daha iyi oluyordur bilinmez ama haksızlığa uğrayanlar çok :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
banlananlarda bir hayli çoğaldı. Benim banım perşembe kalktı mesela. Banlanınca, ister istemez soğumalar meydana gelebilir, normaldir.

- - - Eklendi - - -

aslında yöneticiler de biraz abarttı diye düşünüyorum :hmmm belki de forum için daha iyi oluyordur bilinmez ama haksızlığa uğrayanlar çok :hmmm

Hayırlısı diyelim :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
hayırlısı :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
dün 6 da yattığım için kolay kolay uyuyamam:( yaş 20. Senin?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Az Uyku Çok Vakit

jackalmami

jackalmami

Üye
bayramda biraz düzeltmiştim ama dün uyuyamadım :( nerede oturuyorsun nerelisin?

Üst Alt