Uyumayanlar uyuyanları gidip uyurken tokatlasın. Selamün Aleyküm![]()
Sizi kontrol ediyorumaleyküm selam. Hayırdır isa girip girip çıkıyorsun.![]()
uyuyanları dövüyolarmış ya o şeyden yararlanacaktım bende
Neyse saçma oldu bu 
Nasılsınız ?

şiveniz çok hoşuma gidiyor![]()
askerliği nerede,nasıl yaptın? Kasımda gidiyorum da tecrübe olsun diye bilgi topluyorum![]()
Sizi kontrol ediyorumuyuyanları dövüyolarmış ya o şeyden yararlanacaktım bende
Neyse saçma oldu bu
- - - Eklendi - - -
Nasılsınız ?![]()
saçmalamak güzeldiriyi diyelim iyi olalım be emmi sen nasılsın?
- - - Eklendi - - -
bir kaç tane zonguldaklı tanıyorum onlar çok komik konuşuyor. Ereğli li olmaları lazım![]()
Allaha şükür bende iyiyim. Biraz sizlerle kaynaşayım dedimBaktım da forumda sohbetlerden eksik kalmışım biraz
![]()
Merkez Yada Ereğli Konuşmaz Geri Kalan İlçeleri Şivesel Konuşabilir Ama Yinede Nadir
- - - Eklendi - - -
Eski Popülerliğini Kaybetmiş Buralar Böle Değildi
mesela; mevlüt ustaa muhabbeti zonguldak'tan çıkma
- - - Eklendi - - -
ramazan'da iyiydi ama bitince durgunlaştı. Aslında okullarda kapalı ama. çoğu kişi köyde herhalde
- - - Eklendi - - -
ondan

mesela; mevlüt ustaa muhabbeti zonguldak'tan çıkma
- - - Eklendi - - -
ramazan'da iyiydi ama bitince durgunlaştı. Aslında okullarda kapalı ama. çoğu kişi köyde herhalde
Burda Türkiyenin Hiç Bir Yanında Duyulmamış Görülmemiş Şeyler Olabiliyor Garip Bir Memleket Emekli Ve Öğrenci Kitlesi Arasında Sıkışmış Gelişim Gösteremeyen Ne Oldugu Çözülemeyen Denizi Olan Pislikten Girilemeyen Bir Memleket Burasıbanlananlarda bir hayli çoğaldı. Benim banım perşembe kalktı mesela. Banlanınca, ister istemez soğumalar meydana gelebilir, normaldir.
- - - Eklendi - - -
aslında yöneticiler de biraz abarttı diye düşünüyorumbelki de forum için daha iyi oluyordur bilinmez ama haksızlığa uğrayanlar çok
![]()

Ne zaman yatmayı düşünüyorsun dostum. Bu arada yaş kaçtı ?hayırlısı![]()
off off Ramazan ayından mı kaldı yoksa bu alışkanlıkdün 6 da yattığım için kolay kolay uyuyamamyaş 20. Senin?
Ben 18 yaşındayım.