senin olsun eyvallah abi sagolasın :pro:
OttomaN TigeR Üye hayyylazzz' Alıntı: slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar Genişletmek için tıkla ...
hayyylazzz' Alıntı: slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar Genişletmek için tıkla ...
El-CD Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında haklısın maalesef artık yaşının vermiş olduğu bir ağırlık var tabi. Genişletmek için tıkla ... içinde çocuk olsa da gösteremiyorsun..
OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında haklısın maalesef artık yaşının vermiş olduğu bir ağırlık var tabi. Genişletmek için tıkla ... içinde çocuk olsa da gösteremiyorsun..
StunnerDead Üye hayyylazzz' Alıntı: slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar Genişletmek için tıkla ... a.selam kayıp misafir bulundu
hayyylazzz' Alıntı: slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar Genişletmek için tıkla ... a.selam kayıp misafir bulundu
OttomaN TigeR Üye anılbaran' Alıntı: eyvallah abi sagolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim... - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: polatın çakmağı Genişletmek için tıkla ... Nerden biliyon cigaranı mı yaktı...
anılbaran' Alıntı: eyvallah abi sagolasın Genişletmek için tıkla ... rica ederim... - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: polatın çakmağı Genişletmek için tıkla ... Nerden biliyon cigaranı mı yaktı...
anılbaran Üye Madness®' Alıntı: Neden Genişletmek için tıkla ... ne bileyim biri ister falan iyilik yapmış olursun
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: fatih bizi takmıyo :/ Genişletmek için tıkla ... Olur mu kuzum biraz işim var elimden geldiğince bakıyorum buraya da - - - Eklendi - - - hayyylazzz' Alıntı: Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın
StunnerDead' Alıntı: fatih bizi takmıyo :/ Genişletmek için tıkla ... Olur mu kuzum biraz işim var elimden geldiğince bakıyorum buraya da - - - Eklendi - - - hayyylazzz' Alıntı: Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim nasılsın
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Olur mu kuzum biraz işim var elimden geldiğince bakıyorum buraya da - - - Eklendi - - - Hoş geldin kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... herkesle konuşuyon hiç benle konuşmuyon
MasteLaa' Alıntı: Olur mu kuzum biraz işim var elimden geldiğince bakıyorum buraya da - - - Eklendi - - - Hoş geldin kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... herkesle konuşuyon hiç benle konuşmuyon
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... nokia kısmında 2. sırayı boş bırakıp direkt 3 e atlamışsın. ben o yüzden 2 yazdım. fiyatda burda o şekilde ama onu da değiştirmişsin.
MasteLaa' Alıntı: Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... nokia kısmında 2. sırayı boş bırakıp direkt 3 e atlamışsın. ben o yüzden 2 yazdım. fiyatda burda o şekilde ama onu da değiştirmişsin.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederim... - - - Eklendi - - - Nerden biliyon cigaranı mı yaktı... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: rica ederim... - - - Eklendi - - - Nerden biliyon cigaranı mı yaktı... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye El-CD' Alıntı: içinde çocuk olsa da gösteremiyorsun.. Genişletmek için tıkla ... Deşme yaramızı gece gece mübarek
El-CD' Alıntı: içinde çocuk olsa da gösteremiyorsun.. Genişletmek için tıkla ... Deşme yaramızı gece gece mübarek
BrainHacker Üye StunnerDead' Alıntı: a.selam kayıp misafir bulundu Genişletmek için tıkla ... Derken??