en güzel yaş :hmmm ne bakımdan murat abi daha çok var o yaşa :D
StunnerDead Üye Vatron' Alıntı: en güzel yaş Genişletmek için tıkla ... ne bakımdan murat abi daha çok var o yaşa
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: şar-kı-nın ba-şı gü-zel-miş Genişletmek için tıkla ... heceleme yapmana gerek yok. espri yapalım dedik
ynsemrekose' Alıntı: şar-kı-nın ba-şı gü-zel-miş Genişletmek için tıkla ... heceleme yapmana gerek yok. espri yapalım dedik
VKUCUKSAHİN Üye MasteLaa' Alıntı: Dadlu kujum sen napıyorsun Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum Allah'a şükür, sen napıyon Pondusss' Alıntı: sen geldin diye kapattım Bi kaç özel sorun. Yenisini açınca haber veririm Genişletmek için tıkla ... Yazdım evlat bunu bi kenara Bekliyorum biraz acele et ama
MasteLaa' Alıntı: Dadlu kujum sen napıyorsun Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum Allah'a şükür, sen napıyon Pondusss' Alıntı: sen geldin diye kapattım Bi kaç özel sorun. Yenisini açınca haber veririm Genişletmek için tıkla ... Yazdım evlat bunu bi kenara Bekliyorum biraz acele et ama
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: ne bakımdan murat abi daha çok var o yaşa Genişletmek için tıkla ... özünde pek çok anlam barındıran bir yaştır
StunnerDead' Alıntı: ne bakımdan murat abi daha çok var o yaşa Genişletmek için tıkla ... özünde pek çok anlam barındıran bir yaştır
El-CD Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Senin ağzına kara biber sürerim, daha biz ölmedik... - - - Eklendi - - - Otuzbir Genişletmek için tıkla ... olgunum diyorsun yani biz daha genciz
OttomaN TigeR' Alıntı: Senin ağzına kara biber sürerim, daha biz ölmedik... - - - Eklendi - - - Otuzbir Genişletmek için tıkla ... olgunum diyorsun yani biz daha genciz
StunnerDead Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Senin ağzına kara biber sürerim, daha biz ölmedik... - - - Eklendi - - - Otuzbir Genişletmek için tıkla ... fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin
OttomaN TigeR' Alıntı: Senin ağzına kara biber sürerim, daha biz ölmedik... - - - Eklendi - - - Otuzbir Genişletmek için tıkla ... fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin
StunnerDead Üye Vatron' Alıntı: özünde pek çok anlam barındıran bir yaştır Genişletmek için tıkla ... nasıl bir özmüş bu murat hocam
Vatron' Alıntı: özünde pek çok anlam barındıran bir yaştır Genişletmek için tıkla ... nasıl bir özmüş bu murat hocam
StunnerDead Üye El-CD' Alıntı: 31 olduk mu herşey bitiyo gençlik filan Genişletmek için tıkla ... 30 da hala gençmiyiz niye 31 de bitiyo gençlik ?
El-CD' Alıntı: 31 olduk mu herşey bitiyo gençlik filan Genişletmek için tıkla ... 30 da hala gençmiyiz niye 31 de bitiyo gençlik ?
TheMadness Üye StunnerDead' Alıntı: fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin Genişletmek için tıkla ... Onu mu düşündün şimdi
StunnerDead' Alıntı: fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin Genişletmek için tıkla ... Onu mu düşündün şimdi
El-CD Üye StunnerDead' Alıntı: 30 da hala gençmiyiz niye 31 de bitiyo gençlik ? Genişletmek için tıkla ... doğru doğru 30 yaşlılık işte mazur gör
StunnerDead' Alıntı: 30 da hala gençmiyiz niye 31 de bitiyo gençlik ? Genişletmek için tıkla ... doğru doğru 30 yaşlılık işte mazur gör
TheMadness Üye anılbaran' Alıntı: Gençler çakmagı olan vamı ? Genişletmek için tıkla ... Var ama evde
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: ne bakımdan murat abi daha çok var o yaşa Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: heceleme yapmana gerek yok. espri yapalım dedik Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye El-CD' Alıntı: olgunum diyorsun yani biz daha genciz Genişletmek için tıkla ... iki yıl arayla mı?
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: Konuşuyorum kuzu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 2 kere yazdım cevap verdin de bir şey yaptım istemeden acaba dedim
Vatron' Alıntı: Konuşuyorum kuzu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 2 kere yazdım cevap verdin de bir şey yaptım istemeden acaba dedim