Niyeküne :( Memlekete gidiyorum, Girebileceğimi hiç zannetmiyorum :( Bi İlçeye gidersem anca :cry:
VKUCUKSAHİN Üye Vatron' Alıntı: Niyeküne Genişletmek için tıkla ... Memlekete gidiyorum, Girebileceğimi hiç zannetmiyorum Bi İlçeye gidersem anca
Vatron' Alıntı: Niyeküne Genişletmek için tıkla ... Memlekete gidiyorum, Girebileceğimi hiç zannetmiyorum Bi İlçeye gidersem anca
StunnerDead Üye anılbaran' Alıntı: Gençler çakmagı olan vamı ? Genişletmek için tıkla ... var sigara var mı ?
OttomaN TigeR Üye StunnerDead' Alıntı: fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead' Alıntı: fatihin istanbulu fetheddiği yaşın 10 yıl ilerisindesin Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye Madness®' Alıntı: Var ama evde Genişletmek için tıkla ... evde bırakmak için mi aldın o çakmagı herkese iyi geceler dostlar
Madness®' Alıntı: Var ama evde Genişletmek için tıkla ... evde bırakmak için mi aldın o çakmagı herkese iyi geceler dostlar
El-CD Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iki yıl arayla mı? Genişletmek için tıkla ... istersen 3 de diyebilirsin sana kalmış
OttomaN TigeR' Alıntı: iki yıl arayla mı? Genişletmek için tıkla ... istersen 3 de diyebilirsin sana kalmış
OttomaN TigeR Üye El-CD' Alıntı: 31 olduk mu herşey bitiyo gençlik filan Genişletmek için tıkla ... Aslında haklısın maalesef artık yaşının vermiş olduğu bir ağırlık var tabi.
El-CD' Alıntı: 31 olduk mu herşey bitiyo gençlik filan Genişletmek için tıkla ... Aslında haklısın maalesef artık yaşının vermiş olduğu bir ağırlık var tabi.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: 2 kere yazdım cevap verdin de bir şey yaptım istemeden acaba dedim Genişletmek için tıkla ... e7 mevzusundan biraz bozulmuştum ancak geçti
MasteLaa' Alıntı: 2 kere yazdım cevap verdin de bir şey yaptım istemeden acaba dedim Genişletmek için tıkla ... e7 mevzusundan biraz bozulmuştum ancak geçti
TheMadness Üye anılbaran' Alıntı: evde bırakmak için mi aldın o çakmagı herkese iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... Napayım çakmağı
anılbaran' Alıntı: evde bırakmak için mi aldın o çakmagı herkese iyi geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... Napayım çakmağı
MasteLaa Üye tinasoft' Alıntı: İyiyim kuzum Allah'a şükür, sen napıyon Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim kuzum teşekkür ediyorum
tinasoft' Alıntı: İyiyim kuzum Allah'a şükür, sen napıyon Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim kuzum teşekkür ediyorum
StunnerDead Üye Madness®' Alıntı: Onu mu düşündün şimdi Genişletmek için tıkla ... insanlar düşünür o.O El-CD' Alıntı: doğru doğru 30 yaşlılık işte mazur gör Genişletmek için tıkla ... gördüm gitti OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Madness®' Alıntı: Onu mu düşündün şimdi Genişletmek için tıkla ... insanlar düşünür o.O El-CD' Alıntı: doğru doğru 30 yaşlılık işte mazur gör Genişletmek için tıkla ... gördüm gitti OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: e7 mevzusundan biraz bozulmuştum ancak geçti Genişletmek için tıkla ... Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma
Vatron' Alıntı: e7 mevzusundan biraz bozulmuştum ancak geçti Genişletmek için tıkla ... Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma
OttomaN TigeR Üye anılbaran' Alıntı: Gençler çakmagı olan vamı ? Genişletmek için tıkla ... senin olsun
BrainHacker Üye slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar
slm arkadaslar,konusmalarin bir kismini okudum da daha 30 larda yaslanik diyorsunuz alinda en dinc yaslardir bunlar
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... fatih bizi takmıyo :/
MasteLaa' Alıntı: Pardon kuzum telefonu ilk defa root yapacağım için yarın dedim kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... fatih bizi takmıyo :/