Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
beyler bi zahmet bakarmısınız benim kaç

random1

random1

Üye

haksızsam buyur tartışalım abim

tartışalım. benim için rütbe sorun değil. ama rütbe seven arkadaşlarda var. onların morali bozulmasın. ha orda ha burda ne farkeder? sorun ne anlamadım?

StunnerDead

StunnerDead

Üye
benım 2000 mesajın 1500 u burdadır şerefsizim :D

Otroligt

Otroligt

Üye
tıklayınca çıkıyor liste

Türe

Türe

Üye
tartışalım. benim için rütbe sorun değil. ama rütbe seven arkadaşlarda var. onların morali bozulmasın. ha orda ha burda ne farkeder? sorun ne anlamadım?

rahat batıyor abim (!) :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Konuyu şikayet ettik ama mod ların biri de elini atmadı ;) Neler dediklerini biliyoruz bazı modların. Neyse

modların yapacağı iş değil bu. Bu konunun çok uzun geçmişi var. Saat kuralı filan sonradan geldi zaten. Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsun :) buraya mesaj atılmayan geceler de var

Türe

Türe

Üye
490 mış :hmmm

- - - Eklendi - - -

modların yapacağı iş değil bu. Bu konunun çok uzun geçmişi var. Saat kuralı filan sonradan geldi zaten. Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsun :) buraya mesaj atılmayan geceler de var
Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsun :)

ahanda bu mesajın kimin yazdığını biliyorum işte ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben burada öyle bi insan tanımıyorum. Şu an aramızda öyle kimse yok

otostopçu

otostopçu

Üye
brezilya türkiye maçı çok heyecanlı brezilyalılar çok abanıyo topa :hmmm

Türe

Türe

Üye

Allah aşkına modlar taşımayacak da ben mi taşıyacağım furkan

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Mert mi yazdı bunu sana :D bi admin yazmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: Türe

Üst Alt