haksızsam buyur tartışalım abim
tartışalım. benim için rütbe sorun değil. ama rütbe seven arkadaşlarda var. onların morali bozulmasın. ha orda ha burda ne farkeder? sorun ne anlamadım?

Konuyu şikayet ettik ama mod ların biri de elini atmadıNeler dediklerini biliyoruz bazı modların. Neyse
buraya mesaj atılmayan geceler de var2.227beyler bi zahmet bakarmısınız benim kaç

Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsun
modların yapacağı iş değil bu. Bu konunun çok uzun geçmişi var. Saat kuralı filan sonradan geldi zaten. Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsunburaya mesaj atılmayan geceler de var

tartışalım. benim için rütbe sorun değil. ama rütbe seven arkadaşlarda var. onların morali bozulmasın. ha orda ha burda ne farkeder? sorun ne anlamadım?
modların yapacağı iş değil bu. Bu konunun çok uzun geçmişi var. Saat kuralı filan sonradan geldi zaten. Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsunburaya mesaj atılmayan geceler de var
rahat batıyor abim (!)![]()
bi admin yazmıştı 
Benimde aynı şekil
Oha oha oha toplam kaç mesajım varki zaten..
Neyse konu taşınırsa er olmamı kutlarız artık![]()

ben burada öyle bi insan tanımıyorum. Şu an aramızda öyle kimse yok
490 mış
- - - Eklendi - - -
Hem bu saatte maxide olanlara ödül olsun
ahanda bu mesajın kimin yazdığını biliyorum işte![]()
Mert mi yazdı bunu sanabi admin yazmıştı
![]()

ben burada öyle bi insan tanımıyorum. Şu an aramızda öyle kimse yok