OttomaN TigeR
Üye
abi siz buralarda harcanıyonuz beaSizi ünlü yapmalıyım
![]()
yapmayalım mı peki?
abi siz buralarda harcanıyonuz beaSizi ünlü yapmalıyım
![]()
yapmayalım mı peki?Noldu Ömerim
1. Bu şaka değil Eşek şakası
2.Bu insanlara benim enayi deme hakkım yok bireysel olarak dedim.genele yığamam bu lafı.
3.O kadar insan enayi olmamış olabilir bu beni ilgilendirmez tekrar üzerine basa basa söylüyorum bireysel yorum yaptım.
4.Benim en sevmediğim hassas noktadan vurduğunuz için teşekkürler.
Abi Birde Mersin'e Kuracaklarmısadamlarının internet keyfi için bu ovada 350 -450 bin kişinin zehirlendigini düşünüyorum da hakmı la bu ???

Hattı Naptın Abim ?

1. Bu şaka değil Eşek şakası
2.Bu insanlara benim enayi deme hakkım yok bireysel olarak dedim.genele yığamam bu lafı.
3.O kadar insan enayi olmamış olabilir bu beni ilgilendirmez tekrar üzerine basa basa söylüyorum bireysel yorum yaptım.
4.Benim en sevmediğim hassas noktadan vurduğunuz için teşekkürler.

Nüklüer Santrali Nerede![]()
Ben böyle bir sinek görmedim. Konmuyor hicbir yere. Donup duruyor odada. İgrenc derecede yuksek ve tiz bir sesi var. Yarim saattir kovaliyorum bir yere konsa indirecem ama konmuyor lanet olasi sey !

Nükleer yok ki
Nüklüer Santrali Nerede![]()

kas'a (kas) felan yapcam.suanlık evde okul acılana kadar.
panpa o neemişş ya güççük muhittin bakıyorum gugıldan
güççük muhittin![]()

mobil olduğum için ismi göremiyorum malum kusura bakma kardeşim aklımda öyle kalmış

yapmayalım mı peki?

yok ki paşam 20 sene önce olması gerekirken yok
Freezone'u Seviyorum
Almadim. Bu hafta cozecegim galiba yazilimsal olarak. Denemek icin haftasonunu bekledim freezone lu oldugum icin![]()

panpa o neemişş ya güççük muhittin bakıyorum gugıldan![]()
tolga çevik kullanıyor muhittni genelde 
Nükleer santral yapılacak mersineAbi Birde Mersin'e Kuracaklarmıs![]()
abi pm'ye gecek
sabahları iki tane çiğ yumurta iç koşu yap öğleden sonra da süte iki tane kır on numara kasların olur tabii ağırlık da çalışacaksın ben şu an ön kolda 20.5 çalışıyorum dinle beni

Nükleer santral yapılacak mersine

haaa
muhittin afına bayılıyorum pampi jamping o yüzdentolga çevik kullanıyor muhittni genelde
![]()
taaammam