Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye

1. Bu şaka değil Eşek şakası
2.Bu insanlara benim enayi deme hakkım yok bireysel olarak dedim.genele yığamam bu lafı.
3.O kadar insan enayi olmamış olabilir bu beni ilgilendirmez tekrar üzerine basa basa söylüyorum bireysel yorum yaptım.
4.Benim en sevmediğim hassas noktadan vurduğunuz için teşekkürler.
Noldu Ömerim
adamlarının internet keyfi için bu ovada 350 -450 bin kişinin zehirlendigini düşünüyorum da hakmı la bu ???
Abi Birde Mersin'e Kuracaklarmıs :(

Türe

Türe

Üye

1. Bu şaka değil Eşek şakası
2.Bu insanlara benim enayi deme hakkım yok bireysel olarak dedim.genele yığamam bu lafı.
3.O kadar insan enayi olmamış olabilir bu beni ilgilendirmez tekrar üzerine basa basa söylüyorum bireysel yorum yaptım.
4.Benim en sevmediğim hassas noktadan vurduğunuz için teşekkürler.

Katılıyorum. Lüzumu neydi ki bunun :hmmm

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Ben böyle bir sinek görmedim. Konmuyor hicbir yere. Donup duruyor odada. İgrenc derecede yuksek ve tiz bir sesi var. Yarim saattir kovaliyorum bir yere konsa indirecem ama konmuyor lanet olasi sey !

Odanın Işığını Kapa Monitörün Işığına Gelince İndir :D

__xXx__

__xXx__

Üye

kas'a (kas) felan yapcam.suanlık evde okul acılana kadar.

sabahları iki tane çiğ yumurta iç koşu yap öğleden sonra da süte iki tane kır on numara kasların olur tabii ağırlık da çalışacaksın ben şu an ön kolda 20.5 çalışıyorum dinle beni

MrTech

MrTech

Üye

sabahları iki tane çiğ yumurta iç koşu yap öğleden sonra da süte iki tane kır on numara kasların olur tabii ağırlık da çalışacaksın ben şu an ön kolda 20.5 çalışıyorum dinle beni
abi pm'ye gecek :)

doctorrr

doctorrr

Üye
abiler şu şaka şeysini konulşmayın artık germeyin :zzz:

codblackops2

codblackops2

Üye
Neyse şakaymış o şakadan sonra cidileşip birbrimizi kırmaya gerek yok

Üst Alt