hadi saklanalım Bulamadım Gitti :)
BreakerZote Üye ynsemrekose' Alıntı: eee yokmu kimse - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Olmamı
Amaru Shady Üye Telefonun ekran görüntüsünü almak için “Geri Tuş” ve “Orta Tuş” a aynı anda basmanız yeterlidir.
BreakerZote Üye Pondusss' Alıntı: Telefonun ekran görüntüsünü almak için “Geri Tuş” ve “Orta Tuş” a aynı anda basmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla ... Furkan Yanlış Yeremi Postladın
Pondusss' Alıntı: Telefonun ekran görüntüsünü almak için “Geri Tuş” ve “Orta Tuş” a aynı anda basmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla ... Furkan Yanlış Yeremi Postladın
Amaru Shady Üye totti_pk' Alıntı: Furkan Yanlış Yeremi Postladın Genişletmek için tıkla ... belki gülersiniz diye yazdım
totti_pk' Alıntı: Furkan Yanlış Yeremi Postladın Genişletmek için tıkla ... belki gülersiniz diye yazdım
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: çok pis rezil oldum beyler Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Ömer
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: çok pis rezil oldum beyler Genişletmek için tıkla ... Ömer üzüldüm gerçekten içten üzüldüm yani bi tarık abi bi ben
codblackops2' Alıntı: çok pis rezil oldum beyler Genişletmek için tıkla ... Ömer üzüldüm gerçekten içten üzüldüm yani bi tarık abi bi ben