Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Brazdan çatlycam galba çokmu su içtım ne:dover:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

pelın_

Ay brı winç getrsn kaldm böle kuscam 1 lt yakn su içtm patlycm

pelın_

Wallaha bilmiyorum şişko kediler gibi oldum bıldığn kımıldayamyorum haha bıda bukadar su icmycem

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Wallaha bilmiyorum şişko kediler gibi oldum bıldığn kımıldayamyorum haha bıda bukadar su icmycem

Sana Ders Olsun Benden Sana Tavsiye Yan Yat Uyumaya Çalış Yosa Uyutmaz Seni :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Çıkıyorum demedin mi ömer ? :D işini kolaylaştırıyım dedim :D

- - - Eklendi - - -

Hax oynamadık ömerle oynadık ahahah :D :ehe

- - - Eklendi - - -

1v1 i geç 2v1 dede yenemiyorsun sen 2 kişi daha yanına al 3 kişilik takım içinde oyna :D

Buyrun beyler önce ömerle teke tek yapıyorduk 3-1 yeniyordum sonra DreaMagic de geldi oda ömerin takıma girdi sonra 4-2 yendim bunları :D

Tebrik ediyorum ama ikimizi yendin sayılmaz Mahir ben 3-1 ken girdim 4-2 oldu zaman bitti :) bi de Ömerle anlaşamadık başta o yüzden :) Ömer kötü günündeydi bugün karışmayın Ömer'ime :)

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
codblackops2

codblackops2

Üye

Tebrik ediyorum ama ikimizi yendin sayılmaz Mahir ben 3-1 ken girdim 4-2 oldu zaman bitti :) bi de Ömerle anlaşamadık başta o yüzden :) Ömer kötü günündeydi bugün karışmayın Ömer'ime :)

Aynen bu arada mahir tebrikler..
Yarın adam gibi2v2 yapalım 1-1e göre daha iyiyim en azından :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bi ara oynayalım ama
ben hep kötü günümdeyim ona göre :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
MErhabalar :)

pelın_

Ay anneme seslendm kurtar benı dye aldığm cewaba bak.zorun neydi içmeseydın okadar suyu yat geçer bde bulaşık ları makinaya yerkeştiqyo odanda brdak warsa getır sonra uğraştrma benı dyo of anne of

plusnettr

plusnettr

Üye
Forumca suya yüklendik galiba.
Biliyorum o son bardağı içmemeliydim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ay anneme seslendm kurtar benı dye aldığm cewaba bak.zorun neydi içmeseydın okadar suyu yat geçer bde bulaşık ları makinaya yerkeştiqyo odanda brdak warsa getır sonra uğraştrma benı dyo of anne of

:ehe aynı benimki

Üst Alt