Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin

opera fena değil :hmmm

sıkı bir opera kullanıcısıydım firefox 11 ile yaptığım karşılaştırmalar sonucunda firefox ile devam ettim. arada operanın yeni sürümlerini denedim ama yinede geri dönmedim. en son opera 12 geldi ama pek bir değişiklik göremedim. firefox stabil ve hızlı. fakat adobe flash çöküyor ara sıra.

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben de gidiyorum. Hayırlı sabırlar hepinize :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

sıkı bir opera kullanıcısıydım firefox 11 ile yaptığım karşılaştırmalar sonucunda firefox ile devam ettim. arada operanın yeni sürümlerini denedim ama yinede geri dönmedim. en son opera 12 geldi ama pek bir değişiklik göremedim. firefox stabil ve hızlı. fakat adobe flash çöküyor ara sıra.

ben firefox 2 den beri kullanıyorum. halen de memnunum.

BreakerZote

BreakerZote

Üye

Maxthon'u Dene Birde

doctorrr

doctorrr

Üye

evet chrome da o yok zaten ie9 tam bir facia firefox ta şu ıvır zıvırları halletse...:)

Otroligt

Otroligt

Üye
Sabır ne be SwiftKey :( sahur olacaktı :kop2:

doctorrr

doctorrr

Üye
hah bak safari güzel :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
birazdan kesin geliyorum :ehe

ANIL

ANIL

Admin
hah bak safari güzel :oke:

safari kullandım. bi ara opera ile safari arasında gidip geldim. hız olarak aynılar fakat operanın hızlı erişim sayfası daha güzel. artık bende speed dial(hızlı erişim) eklentisini firefoxta kullanıyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye

safari kullandım. bi ara opera ile safari arasında gidip geldim. hız olarak aynılar fakat operanın hızlı erişim sayfası daha güzel. artık bende speed dial(hızlı erişim) eklentisini firefoxta kullanıyorum.
bide ben kullanayım ya şunu yüklü de :hmmm

- - - Eklendi - - -

Şu anda 15 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 10 misafir)

Üst Alt