doctorrr
Üye
hemde nasılDüşüş Var
bende mi kaçsam ufaktan 
hemde nasılDüşüş Var
bende mi kaçsam ufaktan 
hemde nasılbende mi kaçsam ufaktan
![]()
opera fena değil![]()
sıkı bir opera kullanıcısıydım firefox 11 ile yaptığım karşılaştırmalar sonucunda firefox ile devam ettim. arada operanın yeni sürümlerini denedim ama yinede geri dönmedim. en son opera 12 geldi ama pek bir değişiklik göremedim. firefox stabil ve hızlı. fakat adobe flash çöküyor ara sıra.
sıkı bir opera kullanıcısıydım firefox 11 ile yaptığım karşılaştırmalar sonucunda firefox ile devam ettim. arada operanın yeni sürümlerini denedim ama yinede geri dönmedim. en son opera 12 geldi ama pek bir değişiklik göremedim. firefox stabil ve hızlı. fakat adobe flash çöküyor ara sıra.
evet chrome da o yok zaten ie9 tam bir facia firefox ta şu ıvır zıvırları halletse...

Maxthon'u Dene Birde
hah bak safari güzel![]()

Ben de gidiyorum. Hayırlı sabırlar hepinize![]()

tespitim bu deneyen varmı 
gelme istemembirazdan kesin geliyorum![]()

bide ben kullanayım ya şunu yüklü de
safari kullandım. bi ara opera ile safari arasında gidip geldim. hız olarak aynılar fakat operanın hızlı erişim sayfası daha güzel. artık bende speed dial(hızlı erişim) eklentisini firefoxta kullanıyorum.