Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu benim telefonu ben hiç şarjdan çıkarmıyorum dolu bile olsa çıkarmıyorum sabaha kadar öyle kalıyor acaba bir zararı olur mu :hmmm

Telefonun şarjı doluysa şarj cihazı zaten daha şarj vermez diye biliyorum :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yahu benim telefonu ben hiç şarjdan çıkarmıyorum dolu bile olsa çıkarmıyorum sabaha kadar öyle kalıyor acaba bir zararı olur mu :hmmm

ne şekilde olur bilemem ama kesinlikle olur

- - - Eklendi - - -

ne şekilde olur bilemem ama kesinlikle olur

otostopçu

otostopçu

Üye
iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum

codblackops2

codblackops2

Üye

Nokia değil kardeşim.Bizim bildiğimiz s2 yahu.Androiddir çabuk biter diye çıkarmıyorum hiç :hmmm

Bataryannın ömrünü kısaltırsın öyle yaparak.dolduğu zaman çıkar istediğin zaman tekrar tak :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Birazda telefondan girsene foruma havan olsun :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Peki kardeşim sağolasın :)

- - - Eklendi - - -

Haklısın kardeşim sorduğum iyi oldu sizlere hemen çıkardım :)

benim telefonlarım şarjda kullanırsam çok ısınıyor. Sen de olmuyor mu

MasteLaa

MasteLaa

Üye

benim telefonlarım şarjda kullanırsam çok ısınıyor. Sen de olmuyor mu
Evet ısınıyor ben de şarjda iken kullanmıyorum.Yahu dead triggeri 15 dk oynasam yine ısınıyor çekirdekten sanırım ama bu da dezavantaj işte :hmmm

- - - Eklendi - - -

Birazda telefondan girsene foruma havan olsun :ehe
Babamın şirket işleri yüzünden bazen cepten giriyorum :kıskıs: 1gb paket var nasıl bitirecem ben onu :D

codblackops2

codblackops2

Üye

Evet ısınıyor ben de şarjda iken kullanmıyorum.Yahu dead triggeri 15 dk oynasam yine ısınıyor çekirdekten sanırım ama bu da dezavantaj işte :hmmm

- - - Eklendi - - -

Babamın şirket işleri yüzünden bazen cepten giriyorum :kıskıs: 1gb paket var nasıl bitirecem ben onu :D

Bütün gün evde misin :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye

Aynen öyle kardeşim bütün gün sıcak yahu bazen havuza gidiyorum onun dışında evdeyim hele ki Ramazan da evden dışarı çıkmam.

O zaman biraz zor bitirirsin paketi :)
Şu an yanıyorum cehennem yahu burası gün içinde hava 40'a ulaşmış hissedilende 45 civarı.
Orda kuru sıcak vardır burda nemde var nefes alamıyor boğuluyor insan

MasteLaa

MasteLaa

Üye

O zaman biraz zor bitirirsin paketi :)
Şu an yanıyorum cehennem yahu burası gün içinde hava 40'a ulaşmış hissedilende 45 civarı.
Orda kuru sıcak vardır burda nemde var nefes alamıyor boğuluyor insan
Aynen Ömer'im çok haklısın burası kuru.1-2 hafta önce çok iyiydi püfür püfür esiyordu ama ne oldu ise artık sıcaktan yatılmıyor bile. :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sen telefondan mı giriyorsun ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Evet

Üst Alt