codblackops2
Üye
Yahu benim telefonu ben hiç şarjdan çıkarmıyorum dolu bile olsa çıkarmıyorum sabaha kadar öyle kalıyor acaba bir zararı olur mu![]()
Telefonun şarjı doluysa şarj cihazı zaten daha şarj vermez diye biliyorum

Yahu benim telefonu ben hiç şarjdan çıkarmıyorum dolu bile olsa çıkarmıyorum sabaha kadar öyle kalıyor acaba bir zararı olur mu![]()

Nokia değil kardeşim.Bizim bildiğimiz s2 yahu.Androiddir çabuk biter diye çıkarmıyorum hiçbende öyle yatarken takarım kalkınca çekerimnokia ise bişey olmaz

Çıkarayım mı şimdi
ne şekilde olur bilemem ama kesinlikle olur

İnşallah öyledir kuzum
Telefonun şarjı doluysa şarj cihazı zaten daha şarj vermez diye biliyorum![]()

Nokia değil kardeşim.Bizim bildiğimiz s2 yahu.Androiddir çabuk biter diye çıkarmıyorum hiç![]()

İyi geceler kardeşimiyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum
tatlı rüyalariyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum

Nokia değil kardeşim.Bizim bildiğimiz s2 yahu.Androiddir çabuk biter diye çıkarmıyorum hiç
- - - Eklendi - - -
Çıkarayım mı şimdi![]()
iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum

Peki kardeşim sağolasın
doluysa çıkar
- - - Eklendi - - -
![]()

Haklısın kardeşim sorduğum iyi oldu sizlere hemen çıkardım
Bataryannın ömrünü kısaltırsın öyle yaparak.dolduğu zaman çıkar istediğin zaman tekrar tak![]()

Peki kardeşim sağolasın
- - - Eklendi - - -
Haklısın kardeşim sorduğum iyi oldu sizlere hemen çıkardım![]()
Evet ısınıyor ben de şarjda iken kullanmıyorum.Yahu dead triggeri 15 dk oynasam yine ısınıyor çekirdekten sanırım ama bu da dezavantaj işte
benim telefonlarım şarjda kullanırsam çok ısınıyor. Sen de olmuyor mu

Babamın şirket işleri yüzünden bazen cepten giriyorumBirazda telefondan girsene foruma havan olsun![]()
1gb paket var nasıl bitirecem ben onu 
Evet ısınıyor ben de şarjda iken kullanmıyorum.Yahu dead triggeri 15 dk oynasam yine ısınıyor çekirdekten sanırım ama bu da dezavantaj işte
- - - Eklendi - - -
Babamın şirket işleri yüzünden bazen cepten giriyorum1gb paket var nasıl bitirecem ben onu
![]()

Aynen öyle kardeşim bütün gün sıcak yahu bazen havuza gidiyorum onun dışında evdeyim hele ki Ramazan da evden dışarı çıkmam.
Bütün gün evde misin![]()
Aynen öyle kardeşim bütün gün sıcak yahu bazen havuza gidiyorum onun dışında evdeyim hele ki Ramazan da evden dışarı çıkmam.

Aynen Ömer'im çok haklısın burası kuru.1-2 hafta önce çok iyiydi püfür püfür esiyordu ama ne oldu ise artık sıcaktan yatılmıyor bile.
O zaman biraz zor bitirirsin paketi
Şu an yanıyorum cehennem yahu burası gün içinde hava 40'a ulaşmış hissedilende 45 civarı.
Orda kuru sıcak vardır burda nemde var nefes alamıyor boğuluyor insan

Aynen Ömer'im çok haklısın burası kuru.1-2 hafta önce çok iyiydi püfür püfür esiyordu ama ne oldu ise artık sıcaktan yatılmıyor bile.![]()