Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Bir daha bakayım

TheMadness

TheMadness

Üye
Artiyormus. Konu dışı bölümlerinde artmıyor diye biliyordum

StunnerDead

StunnerDead

Üye
S60v3 Hackleme Konusu S60v3 tema PC- Donanım onarım power supply-ram-işlemci yatalkları ekran kartı ses kartı - pc formatlama s60 yazılım güncelleme flash atma ,Elektrik Elektronik , Amfi devreleri bide hobi saz çalmak sen söyşe .Sertifika yok da alırız inşallah .

Çocukmusunuz siz ?

MrTech

MrTech

Üye
S60v3 Hackleme Konusu S60v3 tema PC- Donanım onarım power supply-ram-işlemci yatalkları ekran kartı ses kartı - pc formatlama s60 yazılım güncelleme flash atma ,Elektrik Elektronik , Amfi devreleri bide hobi saz çalmak sen söyşe .Sertifika yok da alırız inşallah .

Ben Piano,Org,Baglama,Saz,Bide Kemençe Çalarım :)

-efşan

-efşan

Üye
Ne oluyor burada?

codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler susun ama.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Dur Hele Abi.

Bak Kardesim 15 Yasındayım Bi Dershaneye Gitmedim.Herseyi Bilgisayar Alanında Kendim Ögrendim.Simdi Burslu Okuyorum.Aylık Burs Paramı Alıyorum.Elimde 14 Tane İş Garantili Mezun Sertifikalarım Var.Sen Ne Biliyorsun ?

bravo kardeş aynştayn kadarsın. ama rica ediyorum susun Yoksa ikinizde şikayet ederim.

MrTech

MrTech

Üye
Bende gitmedimki herşey elimde kendim öğrendim telefoncu da çalışarak pcde herşeyi bilirim çalışmadım hiçbiyerde :aha.Kursa gitsende bu konularda fayda yok .

Sen Öyle Zannet.Seneye İnşallah Aylık Başlangıç 2500 :tl: Baslangıcla.Tübitak'ta Calıscam Sertifikalarım ve Alın Terim Saolsun :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Sen Öyle Zannet.Seneye İnşallah Aylık Başlangıç 2500 :tl: Baslangıcla.Tübitak'ta Calıscam Sertifikalarım ve Alın Terim Saolsun :)

Alın Terim Fatih Terimin nesi oluyor ?

Ortamı yumuşatma şeyinde şaapmışyım ama olmadı galiba :hmmm

-efşan

-efşan

Üye
Mesaj kasmaya çalışan falan varsa radara takılır, haberi olsun..

StunnerDead

StunnerDead

Üye

bravo yaşar ne deyim . gerçekten öyleyse

MrTech

MrTech

Üye
Birazcık salladın :d:

Olum Sinirimi Senden Cıkarırım Bak.Git Bi Tarafını Büyütücegine Git Belediye Kurslarında Köpek Gibi Okuda Gör Alın Terini.

- - - Eklendi - - -

Bağlama Sadece kısımlarla çalınır saz her tel her nota vardır bağlama kısa sap ve uzun saptır kısa çalan adam uzun saz çalamaz . Uzun bağlama çalan kısa saz çalamaz.

- - - Eklendi - - -

Facesi varmı :aha

Facem Yok.

Üst Alt