codblackops2
Üye
Burda rütbe kasilmaz ki? Mesaj sayınız falan artmıyor
Artıyor.
Burda rütbe kasilmaz ki? Mesaj sayınız falan artmıyor
Dur Hele Abi.Susun .
Bak Kardesim 15 Yasındayım Bi Dershaneye Gitmedim.Herseyi Bilgisayar Alanında Kendim Ögrendim.Simdi Burslu Okuyorum.Aylık Burs Paramı Alıyorum.Elimde 14 Tane İş Garantili Mezun Sertifikalarım Var.Sen Ne Biliyorsun ?Gece gece bi kavga etsem olmıcakmı zaten işte olmuyo şurda olsun .
S60v3 Hackleme Konusu S60v3 tema PC- Donanım onarım power supply-ram-işlemci yatalkları ekran kartı ses kartı - pc formatlama s60 yazılım güncelleme flash atma ,Elektrik Elektronik , Amfi devreleri bide hobi saz çalmak sen söyşe .Sertifika yok da alırız inşallah .
S60v3 Hackleme Konusu S60v3 tema PC- Donanım onarım power supply-ram-işlemci yatalkları ekran kartı ses kartı - pc formatlama s60 yazılım güncelleme flash atma ,Elektrik Elektronik , Amfi devreleri bide hobi saz çalmak sen söyşe .Sertifika yok da alırız inşallah .

Dur Hele Abi.
Bak Kardesim 15 Yasındayım Bi Dershaneye Gitmedim.Herseyi Bilgisayar Alanında Kendim Ögrendim.Simdi Burslu Okuyorum.Aylık Burs Paramı Alıyorum.Elimde 14 Tane İş Garantili Mezun Sertifikalarım Var.Sen Ne Biliyorsun ?
Bende gitmedimki herşey elimde kendim öğrendim telefoncu da çalışarak pcde herşeyi bilirim çalışmadım hiçbiyerdea.Kursa gitsende bu konularda fayda yok .
Baslangıcla.Tübitak'ta Calıscam Sertifikalarım ve Alın Terim Saolsun 
Yuh artık İyi salladın bağlamayla saz karışırki![]()

Yuh artık İyi salladın bağlamayla saz karışırki![]()

Beni yap zaten sıkıldım iice .
Sen Öyle Zannet.Seneye İnşallah Aylık Başlangıç 2500Baslangıcla.Tübitak'ta Calıscam Sertifikalarım ve Alın Terim Saolsun
![]()

Sen Öyle Zannet.Seneye İnşallah Aylık Başlangıç 2500Baslangıcla.Tübitak'ta Calıscam Sertifikalarım ve Alın Terim Saolsun
![]()
Birazcık salladın![]()
Bağlama Sadece kısımlarla çalınır saz her tel her nota vardır bağlama kısa sap ve uzun saptır kısa çalan adam uzun saz çalamaz . Uzun bağlama çalan kısa saz çalamaz.
- - - Eklendi - - -
Facesi varmıa
Alın Terim Fatih Terimin nesi oluyor ?
Ortamı yumuşatma şeyinde şaapmışyım ama olmadı galiba![]()

Mesaj kasmaya çalışan falan varsa radara takılır, haberi olsun..
Mesaj kasmaya çalışan falan varsa radara takılır, haberi olsun..