Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Ne de selvi boya hiç gelemem
Her kadehte bir yıldız tuttum
Söndürdüm avuçlarımda
Koşarak kaçtım güya çocukluğumda
Büyümeyi öğrenemedim hala
Ben bu yolda tekrar yürümem
Artık buralardan geçemem
Ben bu yaştan sonra ne kara kaşa göze
Söverim gelmişime geçmişime
Güzel şiir yüreğine sağlık...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
cidden o kadar muhabbetini yaptık, bu cümle şuana kadar kimsenin aklına gelmedi süper...:oke: Mahir sende hoşgeldin...

Hoşbulduk abi :D Battle for mıddle earth 2 ındırdım . yenıden oynamak ıcın. bir sorun oldu duşman uzerıme gelmıyor kı :D bende duzeltmek ıçın başka bir mod indiriyorum. malum ttnet sınırı aşınca ınternetı yavaşlatıyor. bekle dur işte :)

onurahmet03

onurahmet03

Üye

Kanayan yara gördüm mü yanar ta ciğerim. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mi hatta boğarım.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim. Adam aldırmada geç git, diyemem, aldırırım Çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldırırım.
Mehmet Akif Ersoy.
NFK falan varmı paylaşsana :)

- - - Eklendi - - -

Kanayan yara gördüm mü yanar ta ciğerim. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mi hatta boğarım.. - Boğamazsın ki! - Hiç olmazsa yanımdan kovarım. Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim. Adam aldırmada geç git, diyemem, aldırırım Çiğnerim, çiğnenirim, hakki tutar kaldırırım.
Mehmet Akif Ersoy.

Elektr0

Elektr0

Üye
İyi geceler :yagmur:

onurahmet03

onurahmet03

Üye
TTnetle uğraşılırmı hattımda kontor yok paket yok beleş dolaşıyom pcde telde :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

- - - Eklendi - - -

UTANSIN
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı;
Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ilerde varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tanede solmayan tek renk;
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hoşbulduk abi :D Battle for mıddle earth 2 ındırdım . yenıden oynamak ıcın. bir sorun oldu duşman uzerıme gelmıyor kı :D bende duzeltmek ıçın başka bir mod indiriyorum. malum ttnet sınırı aşınca ınternetı yavaşlatıyor. bekle dur işte :)
o sınır işi çok gıcık bir durum, güya benim 8 sınırı geçince 2ye düşüyor çok saçma...

Üst Alt